ΑΠΟΨΕΙΣ

Άποψη φιλάθλου: Χαλεπιανές

Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας

Με βαριά καρδιά ας αφήσουμε το αγωνιστικό κομμάτι για λίγο στην άκρη. Άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να λογοδοτήσει στα μέλη του Σωματείου για τα ΨΕΜΑΤΑ που είπαν αναφορικά με τις Χαλεπιανές.

Το πρώην Δ.Σ. του Σωματείου στην πρότελευταία Γενική Συνέλευση (εάν δεν κάνω λάθος) όταν υποβλήθηκαν σωρηδόν ερωτήσεις για τις Χαλεπιανές αποφάσισαν να απαντήσουν. Με καθησυχαστικό μάλιστα ύφος είπαν ΨΕΜΑΤΑ στα μέλη ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τις Χαλεπιανές και ότι είναι υποθηκευμένο ΜΟΝΟ το ΜΙΣΟ κομμάτι της έκτασης και ότι το άλλο μισό εξακολουθεί να ΑΝΗΚΕΙ στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο πλαίσιο της Δικαστικής διαμάχης μεταξύ Μιλτιάδη Νεοφύτου – Χριστόφια, ενημερωθήκαμε από τον Τύπο ότι όντως η μισή έκταση είναι υποθηκευμένη. Μάθαμε παράλληλα ότι η άλλη μισή έκταση ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ πλέον στην ΟΜΟΝΟΙΑ καθώς πουλήθηκε για να πάρει πίσω χρήματα που ξόδεψε ο Μιλτιάδης Νεοφύτου.

Στην δική μου γλώσσα αυτό λέγεται ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ και ΚΟΡΟΙΔΙΑ.  Όσα μέλη του νυν ΔΣ ήταν μέλη του Συμβουλίου που κορόιδεψε τα μέλη, το  λιγότερο που έχουν να κάνουν είναι να πάνε σπίτι τους και να αφήσουν κατά μέρους τις ηρωικές δηλώσεις περί Σωτηρίας της Ομόνοιας και τα άλλα κουραφέξαλα για να αγγίζουν τ’ αυτιά του πράσινου λαού.

ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πάντα οι χιλιάδες αγνοί οπαδοί της, που θυσιάζονται γι’ αυτά τα ιδανικά και όχι οι 15 του Συμβουλίου πουΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ τον κόσμο και έχουν το θράσος να ζητούν τη βοήθεια του κόσμου για περνά η ομάδα τα κριτήρια.

Ν.Κ.

Μέλος Σωματείου Ομόνοιας

Αρχειο