ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈνα υπέροχο αφιέρωμα ρουμάνικης ιστοσελίδας για την ΟΜΟΝΟΙΑ! (video)

Ένα υπέροχο αφιέρωμα ρουμάνικης ιστοσελίδας για την ΟΜΟΝΟΙΑ! (video)

Αφιέρωμα στην Ομόνοια έκανε η Ρουμάνικη ιστοσελίδα, digisport.ro, με αφορμή την παρουσία των Μπρανέσκου και Φλορέσκου στο “τριφύλλι”.

Bet on Alfa

 Πέραν από δηλώσεις των δύο Ρουμάνων ποδοσφαιριστών, “φιλοξένησε” δηλώσεις του Α΄ Αντιπροέδρου των “πρασίνων”, Πανίκου Νεοφύτου, ενώ παρέθεσε και ένα βίντεο.

Οι δηλώσεις

Πανίκος Νεοφύτου: «Έπρεπε να σκεφτούμε τρόπους να σώσουμε την ομάδα. Αυτό το πλάνο δουλεύει για τέσσερα χρόνια. Αρχικά κυκλοφόρησε καφές και energy drink αλλά δεν είχε αρκετή επιτυχία. Στη συνέχεια φτιάξαμε μπύρα που γνώρισε τεράστια επιτυχία».

Λαουρέντιου Μπρανέσκου: «Στην αρχή δεν ήξερα. Υπέθεσα πως ήταν απλώς ένα μπουκάλι με νερό που έγραφε Ομόνοια. Στη συνέχεια έμαθα τι είναι. Τώρα το χρησιμοποιούμε στην προπόνηση και στους αγώνες, είναι φυσιολογικό. Παρακολουθώ το ποδόσφαιρο στην Κύπρο και μπορώ να πω πως καμιά ομάδα δεν έχει τόσο καλά ανεπτυγμένο μάρκετινγκ όπως η Ομόνοια».

«Οι οπαδοί είναι απίστευτοι, είναι πολύ κοντά στην ομάδα, σέβονται τους παίκτες και τον προπονητή. Στα ευρωπαϊκά ματς το γήπεδο ήταν γεμάτο και η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη». 

Γκεόργκε Φλορέσκου: «Όταν συμφωνήσαμε, ήρθε ο πρόεδρος κρατώντας ένα μπουκάλι με νερό της ομάδας και μου το έδειξε. Μου είπε κοίτα είμαστε μία εξαιρετική ομάδα και ότι έχουμε ακόμα και το δικό μας νερό και το φέρνουμε από την Ελλάδα. Θεώρησα ότι ήταν πραγματικά ενδιαφέρον».

«Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και χαρούμενος που ήρθα σε μια τέτοια φημισμένη ομάδα. Η Ομόνοια είναι η πιο αγαπητή ομάδα στην Κύπρο, με τους φιλάθλους της να αντιστοιχούν στο 1/3  του πληθυσμού».

Δείτε το βίντεο εδώ

 Πηγή Kerkida.net

Autoremarketing

Bet on Alfa