ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2019 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται και ανακοινώνεται ο Λανγκ

Μόλις δυο ανακοινώσεις μετεγγραφών προέκυψαν έως τώρα από την Ομόνοια (Λούφτνερ και Τιάγκο), όμως είναι κι άλλοι ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν ή συμφώνησαν με τον Σύλλογο και είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η απόκτησή τους. Ως γνωστόν, υπέγραψε συμβόλαιο ο Περέιρα, ενώ υπάρχει συμφωνία με τους Ουζόχο και Λανγκ.

Πληροφορίες φέρουν τον Ούγγρο διεθνή αμυντικό να έρχεται σήμερα στην Κύπρο για ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Ο 26χρονος Λανγκ, που αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και ως δεξιός μπακ, θα έλθει για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον είναι «καθαρές» θα βάλει υπογραφή.

Για τον Άνταμ Λανγκ έχει θετική άποψη ο Χένινγκ Μπεργκ, με τον οποίο συνεργάστηκαν στη Βίντεοτον. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει δύο θέσεις στην άμυνα και θεωρείται αξιόλογη περίπτωση. Σε πολύ καλή ηλικία και με εμπειρία πρωταθλητισμού αλλά και από ευρωπαϊκά ματς.

Λογικά τα επόμενα 24ωρα θα ολοκληρωθεί και η μετεγγραφή του Φρανσίς Ουζόχο. Με τον Νιγηριανό διεθνή τερματοφύλακα υπάρχει συμφωνία και απομένει να βάλει υπογραφή στο συμβόλαιό του.

Αρχειο