ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Koουτσάρισμα με ποδοσφαιρική λογική – Έχει πολλή δουλειά μπροστά του!

Με μόλις τρείς προπονήσεις στο ενεργητικό του δεν περιμεναμέ θαύματα από τον Γιάννη Αναστασίου. Ο Ελλαδίτης Coach ανακάτεψε όσο μπορούσε την τράπουλα και παρουσίασε μια ομάδα με δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε μπάλα (70% κατοχή) και προσπάθησε με πολλές πλαγιοκοπήσεις να σπάσει την άμυνα του Ερμή. Ακόμα και μετά το γκολ που πέτυχε η ομάδα μας στο 27ο λεπτό, δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι της μέχρι την ανάπαυλα. Με αιχμή του δόρατος τους Χριστοφή και Αντόνια, η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα πριν το 45 έτσι ώστε να πάρει σοβαρό προβάδισμα για τη νίκη.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε χώρο στον Ερμή και το πλήρωσε με τους φτεροπόδαρους να καταφέρνουν  σχετικά νωρίς να ισοφαρίσουν το παιχνίδι. Για καλή μας τύχη στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε το πέναλτι και το δεύτερο γκολ του Γκόμες. Με την πάροδο του χρόνου ήταν εμφανέστατο ότι η ομάδα μας έμενε και πάλι από δυνάμεις και έτσι ο Αναστασίου προσπάθησε και κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα, ρίχνοντας στον αγώνα τους Ενρίκες και Κούσουλο.

Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι ο Ελλαδίτης προπονητής σήμερα έκανε ότι μπορούσε και με ποδοσφαιρική λογική (που το τελευταίο διάστημα πήγαμε να την ξεχάσουμε) κατάφερε να πάρει  μια σημαντική νίκη.Είναι πρώτη φορά φέτος που νιώσαμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε προπονητή στον πάγκο της και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Πλέον έχει μπροστά του αρκετές ημέρες για να μπορέσει να διορθώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα, και να την παρουσιάσει ακόμα καλύτερη απέναντι στην Δόξα.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Γιάννης Αναστασίου εξήγεισε αρκετά από τα πράγματα που βρήκε μπροστά του αναλαμβάνοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ. Κατα αρχήν ξεκαθάρισε ότι το κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές είναι πολύ καλό κάτι που είναι αρκετά σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος.

Από εκεί και πέρα παραδέχτηκε ότι οι μεγαλύτερες του ανησυχίες για το σημερινό παιχνίδι ήταν η φυσική κατάσταση της ομάδας και το κατα πόσον η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε έχοντας και ένα παιχνίδι μεσοβδόμαδας να επιβληθεί του Ερμή. Αυτό το πέτυχε στο πρώτο 45λέπτο ενώ στο δεύτερο μέρος, ειδικά μετά το 60 εμφανίστηκε και πάλι η κούραση.

Βλέποντας αυτό ο κύριος Αναστασίου παραδέχτηκε ότι από ένα σημείο και μετά πρσοσπάθησε με τις αλλαγές του να κλειδώσει το αποτέλεσμα κάτι που στο τέλος κατάφερε.

Γενικά ο Γιάννης Αναστασίου στις πρώτες του δηλώσεις μετά από αγώνα, ως προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έβγαλε μια σοβαρότητα, ενώ μίλησε μετρημένα κάτι που δείχνει ότι αντιλαμβάνεται ότι έχει πολλή δουλειά να κάνει έτσι ώστε να βελτιώσει την ομάδα.

 

Αρχειο