ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμείωτος ο πόλεμος – Αντίδραση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ από το Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες αφήνεται να διαρρεύσει ότι τελικά το Μακάρειο Στάδιο έχει περάσει τους απαιτούμενους ελέγχους (!!!) και θα αδειοδοτηθεί από την αρχή αδειοδοτήσεων των σταδίων.

Κανένας δεν ασχολείται με τις εκθέσεις της αστυνομίας, ούτε με το γεγονός ότι ο ΚΟΑ πριν  ενάμιση μήνα ζητούσε από την ΟΜΟΝΟΙΑ να προβεί σε έργα που άγγιζαν το ένα εκατομμύρια ευρώ για να μπορέσει να της παρέχει το συγκεκριμένο γήπεδο και να αγωνίζεται εκεί.

Μάλιστα στα ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η αρχή αδειοδοτήσεων έμεινε  ικανοποιημένη από τα έργα τα οποία έχουν γίνει στο Μακάρειο Στάδιο..

Και ποια είναι αυτά τα έργα κύριοι;;;; Ας μας απαντήσει κάποιος!

Αναβαθμίστηκε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης; OXI

Ανακατασκευάστηκαν οι κερκίδες; ΟΧΙ

Έγινα νέα δημοσιογραφικά θεωρεία; ΟΧΙ

Τι είναι αυτά τα έργα λοιπόν που έγιναν και μέσα σε ενάμιση μήνα ένα γήπεδο που ήθελε τεράστια κονδύλια για να δοθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ, και ζητούσατε από την ίδια να τα καλύψει, σήμερα θα αδειοδοτηθεί κανονικά;;;;

Καλούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και τώρα να αντιδράσει. Δυναμικά όποιο και να είναι το τίμημα. Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με τη νοημοσύνη μας ανενόχλητοι. Να ζητήσουμε εδώ και τώρα από τον Γενικό Ελεγκτή του κράτους να επέμβει. Και να απαντήσει αν σε αυτό το γήπεδο όπως είναι σήμερα και με τα βελτιωτικά έργα που τάχα και καλά  έχουν γίνει (!!!!) μπορεί να εφαρμοστεί το μέτρο της κάρτας φιλάθλου, και να ισχύσουν οι νόμοι του κράτους.

Το συγκεκριμένο θέμα δεν πρέπει να μείνει έτσι. Και επιβάλλεται να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας να επέλθει η δικαιοσύνη. Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν μπορούν να περνούν πλέον απαρατήρητα.

 

 

 

Αρχειο