ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανακοινώνουμε την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με τον Όμιλο Πηλακούτα για την αγωνιστική περίοδο 2019-20!

Ανακοινώνουμε την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με τον Όμιλο Πηλακούτα για την αγωνιστική περίοδο 2019-20!

Ο Όμιλος Πηλακούτα θα προσφέρει ένα αυτοκίνητο Dacia Duster 4Χ4 σε κλήρωση για τους κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας της ομάδας μας! Σύντομα θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την μοναδική ανταποδοτική προς τους κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας ενέργεια!

Το λογότυπο της DACIA, εταιρεία μέλος του Ομίλου Πηλακούτα, θα βρίσκεται στους χώρους προβολής των χορηγών της ομάδας μας.

O Όμιλος Πηλακούτα ανέλαβε προσφατα την αποκλειστική αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Dacia στην Κύπρο, που υπάγεται κάτω απο τον γαλλικό κολοσσό Renault Group και πλέον το κοινό θα εχει ξανά επαφή με όλα όσα αφορούν την  μάρκα. Ενημέρωση για νέα μοντέλα, νέες τεχνολογίες, ολοκληρωμένη υποστήριξη σε συνεργεία, ανταλλακτικά και άψογη εξυπηρέτηση, πάντα, με το κύρος και την εγγύηση του Ομίλου Πηλακούτα.

Η αυτοκινητοβιομηχανία DACIA, είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη μάρκα στην Ευρώπη με μια δυναμική παρουσία παγκοσμίως με οικονομικά και τεχνολογικά εξοπλισμένα μοντέλα αυτοκινήτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Dacia Duster κέρδισε τις εντυπώσεις σε όλη την Ευρώπη, όπου και σημείωσε υψηλά ποσοστά πωλήσεων.

Όλα αυτά συνοδεύονται πλέον από τις εξαιρετικές τιμές, το κορυφαίο service και το απαράμιλλο κύρος και την τεχνογνωσία του Ομίλου Πηλακούτα, με  to brand και τους πελάτες του να έχουν πλέον στην Κύπρο τη κορυφαία αντιπροσώπευση που τους αξίζει.

Καλωσορίζουμε τον Όμιλο Πηλακούτα στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη και εποικοδομητική συνεργασία.

Ιστοσελίδα: www.pilakoutasgroup.com.cy
Τηλέφωνο: +357 77773344
Facebook Page: @DaciaCyprus

Αρχειο