ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναστασίου:”Πρέπει να χτίσουμε χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή”

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γιάννης Αναστασίου, μίλησε στο Πρόγραμμα Αγώνα για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Αναφέρθηκε στα στοιχεία που χρειάζεται βελτίωση και στο τι περιμένει από την ομάδα μας να κερδίσει από τη διαδικασία των playoff.

Πού πιστεύετε πως θα κριθεί το παιχνίδι με την ΑΕΛ;

«Θα κριθεί στη δική μας απόδοση και αποτελεσματικότητα. Στοιχείο που δεν είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.
Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Όταν αντιμετωπίζεις τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος στα πλει οφ, τότε θα πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου».

Περιμένετε πως θα υπάρχουν διαφορές σε σχέση με το μεταξύ μας παιχνίδι προ δύο εβδομάδων;

«Δεν περιμένω ιδιαίτερες διαφορές στο παιχνίδι της ΑΕΛ. Όλη τη χρονιά αγωνίζεται με συγκεκριμένο στυλ και σύστημα. Μπορεί σε αυτό το χρονικό σημείο να μην βρίσκεται στην καλύτερη της φάση, αλλά δεν παύει να είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Φυσικά, καταλύτικο ρόλο θα παίξει η δική μας απόδοση και πόσο πιο αποτελεσματικοί θα παρουσιαστούμε μπροστά στην αντίπαλη εστία».

Τι κρατάτε από το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα;Τόσο θετικά, όσο και στοιχεία που πρέπει ναβελτιώσουμε.

«Κρατάω την πολύ καλή αμυντική μας λειτουργία και το γεγονός πως δεν απειλήθηκαμε ιδιαίτερα απέναντι σε μία ομάδα που προσπάθησε να φτιάξει φάσεις μεαντεπιθέσεις. Κόντρα στην ΑΕΛ θα είναι διαφορετικό το αμυντικό μας δίδυμο γιατί απουσιάζει ο Βύντρα, αλλά όλα τα παιδιά όταν αγωνίζονται δίνουν τα πάντα. Επίσης επιθετικά έμεινα ικανοποιημένος γιατί «απλωθήκαμε»
στο γήπεδο, αφού γνωρίζαμε πως η Νέα Σαλαμίνα θα παρουσιαζόταν συμπαγής αμυντικά. Φτιάξαμ εευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε».

Τι είναι αυτό που ζητάτε από την ομάδα να κερδίσει μέσα από τη διαδικασία των playoff;

«Πρέπει να χτίσουμε χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή. Το τονίζω ξανά και ξανά γιατί είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ να μην αποδέχεται την ήττα. Πρέπει να μάθουμε να δίνουμε το 100% για τη νίκη σε κάθε αγώνα. Έτσι, θα δημιουργήσουμε τις βάσεις για ένα ανταγωνιστικό σύνολο στη νέα σεζόν»

Αρχειο