ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑνησυχία ΠΑ.Σ.Π. και πιθανά δυναμικά μέτρα!

Ανησυχία ΠΑ.Σ.Π. και πιθανά δυναμικά μέτρα!

Έντονη ανησυχία του ΠΑ.Σ.Π. ενόψει της σημερινής Καταστατικής Συνέλευσης της ΚΟΠ. Μέσω ανακοίνωσης ενημερώνει: Την έντονη του ανησυχία εκφράζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π) ενόψει της Έκτακτης Γενικής Καταστατικής Συνέλευσης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (18/05) στη Λευκωσία.

Bet on Alfa

Οι πληροφορίες που έρχονται στον ΠΑ.Σ.Π. κάνουν λόγο για πρόθεση κάποιων για αύξηση του αριθμού των ξένων, την κατάργηση του μέτρου στήριξης προς τον Κύπριο ποδοσφαιριστή και την αύξηση των ομάδων της A΄ Kατηγορίας σε 16 χωρίς σχεδιασμό και πλάνο!

Πρόκειται για ενέργειες που αν υιοθετηθούν στη Γενική Καταστατική Συνέλευση, αναμφίβολα θα αποτελέσουν άλλο ένα πλήγμα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ως βασικό ενδιαφερόμενο μέρος (stakeholder) του κυπριακού ποδοσφαίρου, θεωρούμε ότι ως ΠΑ.Σ.Π. θα έπρεπε να είχαμε την ευχέρεια να εκφράσουμε τη θέση του Συνδέσμου και των ποδοσφαιριστών, για θέματα που πολύ ξεκάθαρα αφορούν το μέλλον και την καριέρα των μελών μας.

Σε περίπτωση που οι πιο αλλαγές υιοθετηθούν, τότε ο ΠΑ.Σ.Π. θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε δυναμικά μέτρα με στόχο την αθλητική επιβίωση του Κύπριου ποδοσφαιριστή.

Autoremarketing

Bet on Alfa