ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑπό τους ίδιους εξαρτάται…

Από τους ίδιους εξαρτάται…

Η πίστωση χρόνου που ζητούσαν όλοι στην Ομόνοια, δόθηκε. Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα υπήρξε μουρμούρα και προβληματισμός, όμως ακόμη και τώρα ο κόσμος δίνει πίστωση αναμένοντας ότι η ομάδα θα αντιδράσει. Όσο νωρίς κι αν είναι, το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα κρίνεται σημαντικό, ακόμη και κομβικής σημασίας.

Bet on Alfa

Η μπάλα είναι στα πόδια τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών, να «φωνάξουν» με την παρουσία της ομάδας την Κυριακή ότι, έχουν τις δυνατότητες να οδηγήσουν την Ομόνοια ψηλά. Και ακόμη πως, ο χρόνος όντως δουλεύει υπέρ της ομάδας και η εμφάνιση στο ματς με τον Απόλλωνα ήταν μια κακή παρένθεση.

Για να γίνει αυτό, η αντίδραση δηλαδή με καλή παρουσία και νικηφόρο αποτέλεσμα, θα πρέπει να βοηθήσουν οι ίδιοι, προπονητής και παίκτες, τον εαυτό τους. Ο Ολίβα να αφήσει την επιμονή του για στήριξη σε συγκεκριμένους παίκτες και τρόπο παιχνιδιού και οι παίκτες να ανεβάσουν την απόδοσή τους, να βγάλουν εγωισμό.
Η άποψη που επικρατεί, σε μεγάλη μάζα του κόσμου της Ομόνοιας είναι ότι, φέτος υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να δικαιώσουν αυτούς που πίστεψαν στο πρόσωπό τους. Είναι και κάποιοι άλλοι που ακόμη ψάχνονται ή περιμένουν την ευκαιρία τους αφού δεν τους είδαμε για να τους κρίνουμε.

Ας συμβάλουν όλοι, λοιπόν, για να πάρει η Ομόνοια τα πάνω της και ο κόσμος να πιστέψει περισσότερο σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια. Να μην δούμε και πάλι μια από τα ίδια.

Autoremarketing

Bet on Alfa