ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αριθμοί που πονάνε!!

Η φετινή χρονιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η χειρότερη στην ιστορία της, γεγονός που το μαρτυρούν οι ίδιοι οι αριθμοί.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε τη χρονιά με 16 ήττες σε 32 αγώνες (50%) και συγκεκριμένα βρίσκεται στην τρίτη χειρότερη θέση μετά από την Πάφο η οποία τερμάτισε με 25 ήττες και Αλκή με 16.

Όσο αφορά τις νίκες οι Πράσινοι βρίσκονται στην τέταρτη χειρότερη θέση με μόλις 10 νίκες σε 32 αγώνες (31%). Στην πρώτη θέση ο Ερμής με 3 νίκες στη δεύτερη θέση με 9 νίκες η Δόξα με την Ένωση και στην τέταρτη θέση η ομάδα μας μαζί με την Αλκή.

Άλλο ένα τραγικό στατιστικό είναι η επιθετική γραμμή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε μόλις 36 γκολ (1,1 ανά αγώνα), με τις αμέσως επόμενες χειρότερες επιθέσεις να είναι του Ερμή με 29 και αυτή της Ένωσης και της Αλκής με 35.

Εύκολα μπορεί κάποιος μπορεί να αντιληφθεί γιατί είχαμε μια τέτοια χρονιά, όταν συναγωνίζεσαι σε αριθμούς ομάδες που υποβιβάστηκαν ή που πάλεψαν για την σωτηρία.

Όλα τα πιο πάνω στατιστικά αντικατοπτρίζουν την τραγική εικόνα της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι υπεύθυνοι καλούνται να αξιολογήσουν όλα όσα οδήγησαν την ομάδα στην φετινή πορεία και να κάνουν τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες για να παρουσιαστούμε όπως μας αρμόζει στη νέα χρονιά.

Αρχειο