ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α Δημητρίου: “Η χτεσινή παρουσία του κόσμου είναι μεγάλη ευθύνη και υποχρέωση”

Στο ραδιόφωνο του Άστρα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου και ασφαλώς η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από την πρώτη επίσημη προπόνηση.

 -Κάναμε το ξεκίνημα που θέλαμε, με δυναμική, μαζική παρουσία στην πρώτη προπόνηση, όπως αρμόζει στο εκτόπισμα της Ομόνοιας. Μια παρουσία που έστειλε μηνύματα αποφασιστικότητας και αυτοπεποίθησης για μια ισχυρή Ομόνοια. Η χτεσινή ημέρα θύμισε άλλες εποχές, πολύ όμορφες για την Ομόνοια και με ευχάριστες αναμνήσεις. Επί της ευκαιρίας, θέλουμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες στον κόσμο της ομάδας για την χθεσινή όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε.

-Από τη λήξη του περασμένου πρωταθλήματος, όχι μόνο δεν σταματήσαμε ούτε και μια μέρα να δουλεύουμε, αλλά εντατικοποιήσαμε τις προσπάθειες και τις ενέργειές μας, με πείσμα και επιμονή, για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ενόψει της νέας σεζόν. Η διοίκηση πήγε κοντά στον κόσμο για να τον ακούσει και να συζητήσει μαζί του. Πέραν της δημοσιογραφικής διάσκεψης, έγιναν ανοικτές συγκεντρώσεις σε όλες τις επαρχίες – εκκρεμεί στην Κακοπετρια – από τις οποίες, μέσα από διάλογο, προέκυψαν μόνο θετικά και ευεργετικά στοιχεία για την Ομόνοια.

-Ασφαλώς, η παρουσία του Πάμπου Χριστοδούλου και των συνεργατών του στην τεχνική ηγεσία, αποτελεί έναν από τους βασικότερους λόγους που συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του θετικού κλίματος. Είναι ευλογία για την Ομόνοια να ξεκινά τη σεζόν με τον κόσμο να πιστεύει σε αυτό που πάει να δημιουργηθεί. Συνήθως, όταν ο κόσμος της Ομόνοιας πεισθεί ότι η ομάδα του βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση, οι επιτυχίες έρχονται.

-Παράλληλα, η χτεσινή παρουσία του κόσμου είναι και μεγάλη ευθύνη και υποχρέωση για όλους μας, για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και των απαιτήσεων του κόσμου. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Υπάρχει αποφασιστικότητα για μια ισχυρή Ομόνοια, μια Ομόνοια περήφανη και πρωταγωνίστρια, που θα γεμίζει τα γήπεδα, όπως έκανε πάντοτε. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Ομόνοιας για τη συγκλονιστική ανταπόκριση στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Έχουμε ήδη ξεπεράσει το περσινό νούμερο και πλέον βάζουμε πλώρη για τον τελικό μας στόχο των 7000 εισιτηρίων διαρκείας. Έχουμε ενάμιση μήνα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Για την πορεία του μετεγγραφικού σχεδιασμού

Αυτή η βδομάδα είναι καθοριστική όσο αφορά την προσπάθεια για να ολοκληρώσουμε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Είναι μια δύσκολη μετεγγραφική περίοδος για την Ομόνοια, καθώς στόχευσε σε ποδοσφαιριστές για τους οποίους υπήρχε και υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους σημαντικούς Συλλόγους. Έγινε μεγάλη προσπάθεια για να αποκτηθούν. Ευχόμαστε οι ενέργειες που γίνονται να καρποφορήσουν, ώστε να προχωρήσουμε σύντομα σε επίσημες ανακοινώσεις.

Αρχειο