ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α.Δημητρίου: “Μια υποδειγματική αγωνιστική παρουσία, πάθος και καθαρό μυαλό για τη νίκη”

Με μοναδικό στόχο τη νίκη κατεβαίνει η Ομόνοια στο ντέρμπι του Σαββάτου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του συλλόγου, Ανδρέα Δημητρίου, σύμφωνα με δηλώσεις του στον Supersport fm:

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Το κλασικό ντέρμπι του κυπριακού ποδοσφαίρου. Στόχος μας, όπως βέβαια και σε κάθε παιχνίδι, είναι να κερδίσουμε. Η νίκη θα βελτιώσει αισθητά τις προοπτικές μας στον βαθμολογικό πίνακα, ενόψει της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Το ίδιο ισχυρό είναι και το κίνητρο της νίκης σε βάρος του “αιώνιου” αντιπάλου», τόνισε ο Ανδρέας Δημητρίου. Πρόσθεσε πως:  «λαμβάνουμε υπόψη όλες τις αγωνιστικές παραμέτρους του αγώνα και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Αναγνωρίζουμε ότι θα χρειαστεί μια υποδειγματική αγωνιστική παρουσία, πάθος και καθαρό μυαλό για να φτάσουμε στη νίκη».

Ο Ανδρέας Δημητρίου υπογράμμισε πως: «το Κυπριακό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη την αθλητοπρέπεια και το fair play, ειδικά μέσα από το κλασικό “αιώνιο” ντέρμπι. Έχουν την υποχρέωση όλοι όσοι έχουν ρόλο να διαδραματίσουν, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να συμβάλουν στο να διεξαχθεί ένα παιχνίδι που δεν θα αφήσει την παραμικρή σκιά και στο οποίο νικητής θα είναι αυτός που πραγματικά θα το αξίζει, βάση αγωνιστικής απόδοσης. Θέλουμε με το τελικό σφύριγμα, να χειροκροτήσουμε τον νικητή. Επιβάλλεται, ωστόσο, μεγάλος νικητής να είναι το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που το έχει ανάγκη, μετά τα τόσα κτυπήματα που συνεχώς δέχεται».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Ανδρέας Δημητρίου είπε ότι εκτός θα παραμείνει ο τραυματίας Άρνασαν και ο Παναγιώτου που θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας του από την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. «Η κατάσταση του Καρλίτος αξιολογείται καθημερινά και θα αποφασιστεί πότε θα επιστρέψει. Για τον Βύντρα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε κατά πόσο θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την ΑΕΛ», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου των «πρασίνων».

ΠΗΓΗ: sport-fm.com.cy

Αρχειο