ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν είναι εξαρτημένη από τους φορ

Οι απουσίες στην επιθετική γραμμή της Ομόνοιας, ενόψει του αγώνα με τη Δόξα είναι μαζεμένες. Οι πέντε από τους επτά επιθετικούς της ομάδας δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια για το διπλό το απόγευμα της Κυριακής. Συγκεκριμένα, οι Ζίβετς, Εντρένα, Γκρίνιτς, Ντάρμπισαϊρ και Χριστοφή δεν θα είναι διαθέσιμοι. Ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να βρει τις λύσεις, ώστε η ομάδα να σκοράρει και να επιδιώξει με μανία τη δεύτερη σερί νίκη.

Την ίδια ώρα, ο Ελλαδίτης τεχνικός θα διαπίστωσε ότι η Ομόνοια δεν είναι εξαρτημένη από τους επιθετικούς στο σκοράρισμα. Τα έξι γκολ, που είναι πολύ λίγα, επιτεύχθηκαν από ποδοσφαιριστές που προέρχονται από όλες τις γραμμές.

Συγκεκριμένα, δυο γκολ πέτυχε ο Γκόμεθ που είναι μέσος και από ένα οι αμυντικοί Πρτσε και Λόπεθ. Τα άλλα δύο προήλθαν από επιθετικούς, τους Ντάρμπισαϊρ και Χριστοφή. Αυτό που έχει σημασία, είναι να σκοράρει η ομάδα, όποιος κι αν είναι ο σκόρερ.

Σίγουρα, ο Αναστασίου έχει πολλή δουλειά να κάνει (και) στο σκοράρισμα. Κι αυτό έχει να κάνει και με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, που προηγουμένως δεν βοηθούσε. Η αξιοποίηση των εξτρέμ θα φέρει σε πλεονεκτική θέση τον Ματ, που είναι επιθετικός περιοχής και αναμένει την μπάλα να φθάσει κοντά του με ορθόδοξο τρόπο. Να περάσει το ματς με τη Δόξα, με την ευχή να είναι νικηφόρο και η διακοπή προσφέρεται για δουλειά, πολλή δουλειά, στο γκολ και όχι μόνο.

Αρχειο