ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος…

Απομένουν έξι ματς μέχρι το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, όμως το σημερινό, το πρώτο απ’ αυτά τα έξι, είναι ίσως το πιο καθοριστικό για την Ομόνοια στην προσπάθεια παρουσίας της στην εξάδα. Ναι, δυστυχώς η Ομόνοια παλεύει για να βρίσκεται στην εξάδα. Αυτά είναι τα δεδομένα, αφού πληρώνει σήμερα το κακό ξεκίνημα και τις κακές επιλογές του καλοκαιριού.

Αυτό που έχει σημασία για την Ομόνοια, όμως, είναι το σήμερα. Το ματς απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα πρέπει να κερδηθεί. Επιβάλλεται! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος… Μόνο έτσι θα ελπίζει σε υλοποίηση του βραχυπρόθεσμου στόχου της και ακολούθως, αφού τον πετύχει, ο μακροπρόθεσμος θα είναι διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Αν της το επιτρέπουν τα βαθμολογικά δεδομένα. Ωστόσο, βλέπει το σήμερα για να ελπίζει για το αύριο.

Το σημερινό ματς είναι δύσκολο. Η Νέα Σαλαμίνα διαθέτει καλό σύνολο. Ωστόσο, όταν είσαι η Ομόνοια βλέπεις τη δική σου ομάδα και σε κάθε ματς «χτυπάς» μόνο τη νίκη. Αυτό  που έχουν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές σήμερα είναι, να τα δώσουν όλα για την επιτυχία. Για τους ίδιους, τον κόσμο και την ιστορία του συλλόγου που αγωνίζονται.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια βελτίωση, σήμερα θα πρέπει να είναι ακόμη καλύτερη. Να κάνουν το τέλειο παιχνίδι και να πανηγυρίσουν το τρίποντο. Μόνο έτσι θα δώσουν ενδιαφέρον στις υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν και θα σπρώξουν τον κόσμο στο γήπεδο. Η μπάλα είναι στα πόδια τους…

Αρχειο