ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δηλώσεις Μοτα για την κακή εμπειρία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Δηλώσεις παραχώρησε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής Μάρκο Μοτα σε Ιταλικά Μ. Μ. Ε μιλώντας για την περσινή του εμπειρία στην ΟΜΟΝΟΙΑ:

«Άρχισα προπονήσεις και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ ξανά. Επέστρεψα μετά από μια απροσδόκητη εμπειρία στην Κύπρο, όπου περίμενα κάτι διαφορετικό. Το περασμένο καλοκαίρι έφυγα από την Αλμερία όπου πέρασα πολύ καλά. Ο Άνχελ Γκόμεθ, πρώην τεχνικός διευθυντής της Εσπανιόλ, μου τηλεφώνησε και μου πρόσφερε συμβόλαιο στην Ομόνοια, την πιο μεγάλη ομάδα στην Κύπρο που ήθελε να επιστρέψει και να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Στην αρχή είχα απορρίψει την πρόταση επειδή ήμουν εντάξει εκεί που ήμουν, μετά αποφάσισα να δεχτώ επειδή ήταν μια καλή οικονομική πρόταση. Δεν θα το ξανακάνω επειδή στην Κύπρο βρήκα κάτι που δεν είχα δει ποτέ στην καριέρα μου».

Για το αν ήταν η πια αρνητική εμπειρία στην καριέρα του: «Ναι, αγαπώ το ποδόσφαιρο και παίζω γιατί μου αρέσει. Ποτέ δεν θα γίνω το άτομο που θα επιλέξει ένα μέρος για να πάει διακοπές και να πάρει χρήματα. Στην Κύπρο θα μπορούσα να το έκανα: είχα συμβόλαιο δύο χρόνων, αλλά αποφάσισα να το ακυρώσω γιατί δεν μου άρεσε. Ήταν διαφορετικό από αυτό που περίμενα στην αρχή: ο σύλλογος είχε πολλά χρήματα, αλλά ήταν πολύ συγκεχυμένος και υπήρχαν συνεχείς αλλαγές προπονητών, διευθυντών και γιατρών. Τελειώσαμε στην έκτη θέση. Ο πρόεδρος ζει στην Αμερική και δεν είναι ποδοσφαιρικός άνθρωπος, δεν γνωρίζει το περιβάλλον και δεν ξέρει τι συμβαίνει στην ομάδα. Ακόμα θέλω πραγματικά να παίξω ποδόσφαιρο. Θέλω να κάνω νέα αρχή σε εκείνους που θέλουν να μου προσφέρουν ένα σοβαρό πρότζεκτ».

Αρχειο