ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

Ειδοποίηση για Καταστατική και Τακτική Γενική Συνέλευση

Το Σωματείο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τα μέλη για την Καταστατική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, στις 16:00 στο Ξενοδοχείο «Λάντμαρκ» (πρώην Χίλτον), στη Λευκωσία.

Αναλυτικά:

Αθλητικός Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας                                   24/06/2019

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 Καλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σε ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, στις 16:00 στο Ξενοδοχείο «Λάντμαρκ» (πρώην Χίλτον), στη Λευκωσία.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα άρθρα 53 του Καταστατικού του Συλλόγου, απαρτία θεωρείται ότι αποτελεί το ½ συν ένα των τακτικών μελών που πλήρωσαν τις ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Σύλλογο. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση αναβάλλεται για 30 λεπτά, οπότε όσοι παρευρίσκονται θεωρείται ότι αποτελούν απαρτία.

Σημειώνεται επίσης ότι με βάση το άρθρο 59 του Καταστατικού, Καταστατική Γενική Συνέλευση, είναι η ψηφίζουσα ή τροποποιούσα το Καταστατικό, η οποία συνέρχεται κατά τον ίδιον τρόπο ως η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Κάθε μέλος που επιθυμεί να υποβάλει εισήγηση για τροποποίηση του Καταστατικού καλείται να την υποβάλλει με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@omonoia.com.cy ή στο φαξ 22377496 μέχρι 07 Ιουλίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου επιθυμεί να ζητήσει το υφιστάμενο Καταστατικό του Συλλόγου καλείται να απευθυνθεί στην πιο πάνω διεύθυνση.

Δικαίωμα ψήφου στις Συνελεύσεις έχουν όλα τα τακτικά μέλη, πλην των νέων μελών που πρέπει απαραίτητα να έχουν συμπληρώσει 3 μήνες ως μέλη. Όλα τα μέλη πρέπει απαραιτήτως να έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους και να έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι το προηγούμενο μήνα πριν τη Συνέλευση. Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν δικαιούνται να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στις Συνελεύσεις.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

  1. Παρουσίαση πρότασης για καταστατικές αλλαγές προτεινόμενες από το Διοικητικό Συμβούλιο, με σκοπό τη συμμόρφωση του καταστατικού με τη νέα «Νομοθεσία περί Σωματείων και Ιδρυμάτων», καθώς και άλλες αλλαγές προτεινόμενες από άλλα μέλη του Συλλόγου που θα υποβληθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μέχρι η ώρα 12:00 το μεσημέρι της 7ης Ιουλίου 2019.
  2. Συζήτηση/Έγκριση.

 

Στέλιος Στυλιανού

Γενικός Γραμματέας

 

 

Αρχειο