ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕπάνοδος με απουσίες ελέω εθνικών

Επάνοδος με απουσίες ελέω εθνικών

Μετά το διήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας επιστρέφουν στις προπονήσεις, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στις 30 Μαρτίου. Ο Αναστασίου πέρα από τους τραυματίες Χριστοφή, Ζίβετς και Κατελάρη, δεν θα έχει στη διάθεσή του τις επόμενες μέρες και τους διεθνείς, Παναγή, Κούσουλο, Τζιωνή, Κολοβό και Μαυρία. Οκτώ ποδοσφαιριστές, λοιπόν, θα απουσιάζουν από το κανονικό πρόγραμμα.

Bet on Alfa

Εντούτοις, ο Ελλαδίτης τεχνικός έκρινε πως είναι αναγκαίο να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι, ώστε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς αλλά και ποδοσφαιριστές που επανήλθαν από τραυματισμό ή δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα. Γι’ αυτό και διευθετήθηκε φιλική συνάντηση με το Παραλίμνι για το προσεχές Σάββατο στις 11:00, στο «Ηλίας Πούλλος». Θα είναι κλειστό για τα ΜΜΕ και τον κόσμο.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα είναι σε θέση να δουλέψει με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Τότε, όταν επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς, θα εντείνει την προετοιμασία και θα επικεντρωθεί στην τακτική που θα ακολουθήσει η Ομόνοια απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Autoremarketing

Bet on Alfa