ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕπιστολή στον Πρόεδρο Δημοκρατίας για αλλαγές στην κάρτα φιλάθλου!

Επιστολή στον Πρόεδρο Δημοκρατίας για αλλαγές στην κάρτα φιλάθλου!

Μία πρωτοβουλία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μαζί με άλλα 5 σωματεία παίρνει σάρκα και οστά σήμερα, καθώς θα αποσταλεί κοινή επιστολή των έξι σωματείων προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς και στην Βουλή των Αντιπροσώπων για αλλαγές στην εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου.

Bet on Alfa

Δεν έχει διαρρεύσει αυτούσια η επιστολή, όμως σύμφωνα με πληροφορίες επικεντρώνεται σε 3 κύρια σημεία.

Αρχικά γίνεται αναφορά πως το μέτρο θα μπορούσε να εφαρμοστεί μετά από εποικοδομητικό διάλογο και όχι με τον τρόπο που εφαρμόστηκε, καθώς ο διάλογος θα μπορούσε να διαμορφώσει το μέτρο σε βαθμό που θα τους εξυπηρετούσε όλους.

Άλλο κύριο σημείο κάνει αναφορά για αλλαγές στις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων καθώς  ο κόσμος δεν προσελκύεται στα γήπεδα για πολλούς λόγους πέραν των επεισοδίων. Ορισμένοι από αυτούς είναι η κατάσταση αρκετών αγωνιστικών χώρων, οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων και πολλά άλλα.

Το σημείο που σίγουρα προκαλεί και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η ριζοσπαστική αλλαγή που προτείνουν τα 6 σωματεία στην υφιστάμενη εφαρμογή της κάρτας. Προτείνεται όπως το μητρώο των φιλάθλων φύγει από τα χέρια της πολιτείας και περάσει στα σωματεία καθώς θεωρείται πως ο φίλαθλος μπορεί να εμπιστευτεί καλύτερα την ομάδα του για να δώσει τα στοιχεία του.

Η επιστολή αυτή λοιπόν υπογράφεται από ΟΜΟΝΟΙΑ, Αποέλ, Αέλ, Σαλαμίνα, Δόξα και Αλκή και είναι αποτέλεσμα μίας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από περίπου 2 μήνες.

Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση της πολιτείας στα αιτήματα των 6 σωματείων.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa