ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕπιστρέφει με μισή ώρα… στα πόδια του

Επιστρέφει με μισή ώρα… στα πόδια του

Για να είμαστε ειλικρινείς περιμέναμε ότι, ο Δημήτρης Χριστοφή στο δεύτερο ματς της Εθνικής, το χθεσινό με τη Σλοβενία, θα έπαιρνε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μετά το 20λεπτο, λοιπόν, με τη Βουλγαρία ο διεθνής άσος της Ομόνοιας αγωνίστηκε για ένα 10λεπτο χθες (πέρασε στο 87’ και το ματς τελείωσε στο 97’).

Bet on Alfa

Επιστρέφει ο Χριστοφή με μισή ώρα… στα πόδια του από τις υποχρεώσεις της Εθνικής και τίθεται εκ νέου στη διάθεση του Ολίβα για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο 30χρονος επιθετικός δείχνει έτοιμος να «χτυπήσει» ακόμη και την πόρτα της ενδεκάδας στον Κυριακάτικο αγώνα. Μετά από δυο μήνες (είχε αποχωρήσει τραυματίας στο τέταρτο του αγώνας της πρεμιέρας απέναντι στην Αλκή στις 25 Αυγούστου), ο Χριστοφή είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του να επανέλθει στις επιτυχίες. Η απουσία του ήταν αισθητή και η Ομόνοια έχει ανάγκη από τα στοιχεία που μπορεί να προσδώσει ο διεθνής επιθετικός, συμβάλλοντας για επάνοδο στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι Κύπριοι διεθνείς θα είναι από αύριο στις προπονήσεις, θέτοντας εαυτόν στον Χουάν Κάρλος Ολίβα. Ο Κούσουλος, που αγωνίστηκε και πάλι σ’ όλο το 90λεπτο στη θέση του ανασταλτικού μέσου, έκανε πολύ καλό παιχνίδι και έστειλε εκ νέου μήνυμα στον προπονητή του στην Ομόνοια. Πολύ καλή και πάλι η παρουσία του Παναγή, με θετικές επεμβάσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa