ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Επιστρέφει στην θέση του προπονητή ο Σάββας Σάββα (ενημέρωση για τα Εισιτήρια Διαρκείας )

Το τμήμα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Σάββα Σάββα στη θέση του προπονητή.

Ο κ. Σάββας Σάββα διετέλεσε και στο παρελθόν, με απόλυτη επιτυχία, προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του (2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017), το “τριφύλλι” κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, τρία super cup και ένα κύπελλο.

«Ευελπιστούμε σε μια επιτυχημένη χρονιά. Μπορεί να καθυστέρησε η έναρξη του προγραμματισμού, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες και να ακολουθήσουμε πρωταγωνιστική πορεία. Είμαι σίγουρος πως θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί. Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα και να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια» ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο Σάββας Σάββα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για μετεγγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων. Η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 20 Αυγούστου.

Η επιτροπή του Τμήματος Πετόσφαιρας ανακοινώνει, επίσης, την κυκλοφορία δύο πακέτων Εισιτηρίων Διαρκείας 2018-19. Το ένα πακέτο αφορά μόνο τους αγώνες κανονικής διάρκειας και κοστίζει €20. Το άλλο πακέτο συμπεριλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες τις ομάδας, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, playoffs, κύπελλο, ευρώπη) και διατίθεται προς €50.

Αρχειο