ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ λογική λέει...

Η λογική λέει…

Από τη στιγμή που Άνχελ Γκόμες Ρουίς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει συμφωνήσει με τον Σταύρο Παπασταύρου για να καλύψει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, η λογική λέει πως και ο προπονητής θα είναι Ισπανός. Δεν είναι απόλυτο, όμως οι πληροφορίες φέρουν τον Ρουίς να έχει ήδη μιλήσει με συμπατριώτες του και προετοίμασε το έδαφος.

Bet on Alfa

Εφόσον, λοιπόν, στις 29 Μαϊου προκύψει η αλλαγή στο Καταστατικό που θα επιτρέπει στο σωματείο να παραχωρήσει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εταιρεία και ακολούθως η Γενική Συνέλευση ανάψει πράσινο φως στο Δ.Σ. για να υλοποιήσει την πρόταση Παπασταύρου, αρχές Ιουνίου αναμένεται στην Κύπρο ο Άνχελ Γκόμες Ρουίς. Δεν είναι απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να φέρει μαζί του και τον προπονητή. Στόχος του είναι να συνάψει συνεργασία με την καλύτερη δυνατή επιλογή, έχοντας κι ένα καλό μπάτζετ να προσφέρει στον υποψήφιο προπονητή.

Το γεγονός ότι, ο τεχνικός διευθυντής θα κληθεί να χτίσει την ομάδα από την αρχή, από το μηδέν, σαφώς και δεν είναι στα θετικά για τον ίδιο. Ωστόσο, τα δεδομένα είναι τέτοια που δεν επιτρέπουν κάτι άλλο αφού η εικόνα που παρουσίασαν οι πλείστοι ποδοσφαιριστές, είτε διατηρούν συμβόλαιο είτε όχι, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να τους εμπιστευθεί και τη νέα περίοδο. Η μπάλα θα είναι στα πόδια του Ρουίς, να λάβει αποφάσεις για το μέλλον των ποδοσφαιριστών από το υφιστάμενο ρόστερ και παράλληλα να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο, ικανό να αφήσει πίσω τη μιζέρια και να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία.

Autoremarketing

Bet on Alfa