ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η «μαύρη λίστα» του Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να έχει ήδη αποφασίσει ποιους παίκτες δεν υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν, ελπίζοντας πως η ομάδα με τον Ζινεντίν Ζιντάν στο τιμόνι θα καταφέρει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Ακόμα δεν έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις για τους μεταγραφικούς στόχους που θα χτυπήσει η Ρεάλ, ωστόσο ο «Ζιζού» σε μεγάλο βαθμό έχει αποφασίσει για το ποιοι πρέπει να δουν την πόρτα της εξόδου.

Έτσι σύμφωνα με την εφημερίδα Confidencial, ο Μπέιλ είναι το πρώτο όνομα για αποχώρηση, ενώ ακολουθούν επίσης οι Γιορέντε, Θεμπάγιος, Ρεγκιλόν και Μαριάνο.

Από εκεί και πέρα σίγουρα ένας εκ των Κουρτουά ή Λούνιν θα προστεθούν στη μαύρη λίστα του Ζιντάν καθώς για τη θέση του τερματοφύλακα υπολογίζονται ο Κέιλορ Νάβας και ο γιος του «Ζιζού», Λούκα.

Επιπλέον υπάρχει πιθανότητα ή ο Βαράν ή ο Ίσκο να τεθούν υπό παραχώρηση, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έλεγε όχι σε πώληση ενός εκ των Μαρσέλο, Μόντριτς ή Κροος. Προφανώς τα πέντε αυτά ονόματα δεν βρίσκονται στη μαύρη λίστα, ωστόσο η Ρεάλ θα ήταν ανοικτή να ακούσει προτάσεις.

Πηγή:Gazzetta.gr

Αρχειο