ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια μεγάλη ομάδα. Δεν θα έχει...

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια μεγάλη ομάδα. Δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή των προηγούμενων χρόνων”

Για το ντέρμπι κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Bet on Alfa

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι και ουσιαστικά, θα δώσουμε συνέχεια στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε. Η Ομόνοια είναι μια μεγάλη ομάδα. Δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή των προηγούμενων χρόνων. Είναι ένα ντέρμπι και οι πιθανότητες είναι στο 50-50 και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να έχουμε στα απαραίτητα στοιχεία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για τον Νσούε: «Θεωρώ ότι θα είναι εκτός. Έχει το πρόβλημα από την παρουσία του στην εθνική του ομάδα και φαίνεται ότι θα μείνει εκτός».

Για τους υπόλοιπους που είναι εκτός: «Ο Περέιρα και Δημητρίου που έχουν τα μυϊκά προβλήματα και ο Ψύχας ακολουθεί το μετεγχειρητικό πρόγραμμα».

Για τον Ρομπέρζ: «Θα περιμένουμε την τελευταία προπόνηση. Δεν είναι 100% έτοιμος. Πάντοτε ο προπονητής σε συνεννόηση με το γυμναστή, θα αποφασίσουν πότε θα αγωνιστεί»

Για το ότι είναι διαφορετικά τα φετινά δεδομένα ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια: «Δεν υπάρχει ποτέ εύκολο παιχνίδι, ειδικά σε ντέρμπι. Το πάθος, το κίνητρο και το γόητρο καθορίζουν το αποτέλεσμα και το νικητή. Θα προετοιμαστούμε, όπως κάνουμε πάντα. Θα πάμε με τη σωστή νοοτροπία. Αγωνιστήκαμε σε μεγάλες έδρες στην Ευρώπη, αλλά και δεκάδες φορές στο ΓΣΠ. Σεβόμαστε την Ομόνοια, όμως θα πάμε με αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη».

Για την προσέλευση που αναμένουν στο ΓΣΠ: «Γύρω στους 500. Είναι και πολλοί για τα δεδομένα της εποχής».

Για τις δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφορικά με τους διαιτητές που δεν επιθυμούσαν για το ντέρμπι: «Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Αύριο στο γήπεδο. Ας τους αφήσουμε και ας στηρίξουμε τη διαιτησία του αγώνα».

Autoremarketing

Bet on Alfa