ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ η ομάδα με τις περισσότερες παίκτριες στην Εθνική

Ξανά σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών ενόψει της συμμετοχής της για πρώτη φορά σε διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα στην προκριματική φάση UEFA Women’s EURO 2019 – 2021. Η κλήση του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού περιλαμβάνει 7 παίκτριες από την ΟΜΟΝΟΙΑ, κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους.

Ο κύκλος των προπονήσεων θα ανοίξει την ερχόμενη Τρίτη 15 Ιανουαρίου και από τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή Άγγελο Τσολάκη κλήθηκαν οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:

Apollon Ladies: Άντρια Μιχαήλ, Κωνσταντίνα Παφίτη
Barcelona FA Pyrgos Limassol: Άντρη Βιολάρη, Βικτώρια Ζαμπά, Έλενα Αριστοδήμου, Χριστιάνα Σολωμού
ΘΟΪ Λακατάμιας: Άντρια Κιρκίνη, Ελένη Ζυμαρά
ΕΝΠ / ΑΕ Αμμοχώστου: Έλενα Ττάκα, Χριστιάνα Πίτσιλλου
Λευκοθέα Λατσιών: Εύη Ιωνά, Λουκριτία Χρυσοστόμου, Μαρία Ματθαίου, Μαρίνα Πιερή, Ξένια Γεωργίου, Σταυρούλλα Σοφοκλέους, Χαρά Χαραλάμπους
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Ελίνα Παναγιώτου, Κωνσταντίνα Κουζάλη, Μαριλέννα Παναγιώτου, Μικαέλα Κλεοβούλου, Παναγιώτα Ρήγα, Σάρα Παπαδοπούλου, Φωτεινή Ανδρονίκου
Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου: Σταυριάνα Αντωνίου

Οι προπονήσεις θα γίνουν στο Κοινοτικό γήπεδο Παρεκκλησιάς (βοηθητικό) την Τρίτη 15/1, την Πέμπτη 17/1 και την Παρασκευή 18/1. Συγκέντρωση προπονητικής ομάδας 17:30, συγκέντρωση ποδοσφαιριστριών 17:45 και προπόνηση 18:30.

Αρχειο