ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαι τώρα... "Γολγοθάς"! 5 παιχνίδια...21 ημέρες

Και τώρα… “Γολγοθάς”! 5 παιχνίδια…21 ημέρες

Τέλος προς το παρόν στις υποχρεώσεις της Εθνικής Κύπρου για το Nations League, επιστρέφουν οι διεθνείς μας και μπαίνουν απευθείας στα βαθιά για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Πέντε παιχνίδια σε 21 ημέρες έχει να δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Κούσουλος, Χριστοφή και Παναγή είχαν αρκετά καλή παρουσία στα δύο παιχνίδια με Βουλγαρία και Σλοβενία. Οι τρεις διεθνείς μας καλούνται τώρα να συνεχίσουν σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας με την ομάδα μας, ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Δεν θα πάρει ανάσα η ομάδα μας αγωνιστικά το αμέσως επόμενο διάστημα. Πέντε αγώνες σε 21 ημέρες. Ο προπονητής της ομάδας μας καθώς και ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν δύσκολο έργο. Χρειάζεται σωστό rotation, καλό διάβασμα των αντιπάλων και ανάλογη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών μας.

Συγκεκριμένα η ΟΜΟΝΟΙΑ αρχίζει το δύσκολο πρόγραμμα την Κυριακή 21/10/2018 στις 17:00 κόντρα στη Σαλαμίνα και έπειτα 27/10 στις 17:00 εντός έδρας κόντρα στη Πάφο Fc, στις 31/10 19:00 εκτός έδρας το εξ αναβολής αιώνιο ντέρμπι κόντρα στο Αποέλ, στις 4/11 στις 18:00 εντός έδρας κόντρα στον Ερμή και 11/11 στις 17:00 εκτός έδρας κόντρα στην Δόξα.

Όλοι οι αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτές τις 21 ημέρες είναι ομάδες με ψηλές απαιτήσεις στο Πρωτάθλημα και έτσι κανένας αντίπαλος δεν θα είναι εύκολος. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα θα καλεστεί να παίξει συνεχόμενα επίσημα χωρίς διακοπή στο ενδιάμεσο και θα είναι ίσως το πιο ολοκληρωμένο δέιγμα των δυνατοτήτων της φετινής νέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa