ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2019 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λούφτνερ:”Ανυπομονώ να ξεκινήσω στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

Στην ιστοσελίδα της Κοπεχάγης γίνεται αναφορά για τον δανεισμό του Μίχαελ Λούφτνερ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Δηλώσεις κάνει ο προπονητής της ομάδας,Στάλε Σόλμπακεν, που εξηγεί γιατί δόθηκε με μορφή δανεισμού ο Λούφτνερ αλλά και δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή. 

 

Στάλε Σόμπακεν: «Ο Μίχαελ έχει εργαστεί σκληρά και επαγγελματικά για να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του και έχει φτάσει τώρα σε σημείο όπου πρέπει να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες για να φτάσει στο 100%.Θα είναι δύσκολο να παίξει στην Κοπεγχάγη με τον ανταγωνισμό που έχουμε τώρα και για αυτό η λύση του δανειμού ήταν η ιδανικότερη επιλογή για όλους. Παράλληλα, θα έχει προπονητή τον Χένινγκ Μπεργκ στην Κύπρο, που είναι εξειδικευμένος προπονητής και  δουλεύει με τις ίδιες τακτικές στην άμυνα, όπως εμείς. Η συμφωνία έχει νόημα τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Ο Μίχαελ είναι ένας νέος παίκτης που πέρασε πολλές δυσκολίες από την αρχή και είναι θετικό ότι τώρα που έχει την ευκαιρία για μια νέα αρχή, σε ένα νέο περιβάλλον, όπου θα παρακολουθούμε την πορεία του.»

Μίχαελ Λούφτνερ: «Η αντιμετώπιση που είχα από την Κοπεγχάγη κατά τη διάρκεια του τραυματισμού ήταν πολύ καλή και τώρα ήρθε η ώρα να πάρω αγώνες στα πόδια μου για να επιστρέψω και να εξελιχθώ. Έχω ακόμα πολλά να μάθω ως ποδοσφαιριστής και αυτή είναι μια νέα καλή εμπειρία, από την οποία μπορώ να πάρω πολλά καλά πράγματα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω στην Ομόνοια και τώρα αυτό που θέλω είναι να παίξω και πάλι το ποδόσφαιρο μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα».

 

Αρχειο