ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ – ΚΟΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ…

Aνακοίνωση της πρωτοβουλίας Οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για στήριξη του σωματείου και του ποδοσφαιρικού τμήματος:

Με υπομονή παρακολουθούθαμε για αρκετό καιρό τον εμπαιγμό της ομάδας μας από τον ΚΟΑ και ειδικά τον πρόεδρο του Ανδρέα Μιχαηλίδη αφήνοντας το σωματείο μας να χειριστεί το θέμα. Αυτή την στιγμή και με το τέλος της σεζον λογικά στο Μακάριο θα έπρεπε να γίνονται βελτιωτικά έργα για να υποδεκτούν την ΟΜΟΝΟΙΑ για τη νέα σεζόν με ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ εφόσον η πολιτεία δήλωσε αδυναμία επιδιόρθωσης ενός χώρου που έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να επιδιορθώνει.
Η διαδικασία που ακολούθησε ο ΚΟΑ από την ημέρα υποβολής του ενδιαφέροντως όχι μόνο κωλυσιεργεί αλλά αποκαλύπτει και τις όποιες σκοπιμότητες βρίσκονται πίσω από την ανυπαρξία απόφασης. Ξεκάθαρα ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ αυτή την συμπεριφορά απέναντι στο 1/3 των φιλάθλων του νησιού επιδιώκοντας να παραμείνουμε εγκλωβισμένοι στις υπερχρεώσεις και αδικία του ΓΣΠ.
Προφασίζονται νόμους και κανονισμούς όταν ξέρουν δεν ισχύει κάτι τέτοιο και είναι καθαρά δική τους απόφαση εφόσον κανένα αρμόδιο τμήμα του κράτους δεν έχει διαφωνήσει.
Γνωρίζουν ότι ακόμη και σ’ αυτή την κατάσταση η ΟΜΟΝΟΙΑ ζητά να αγωνιτεί εκεί και δημιουργούν συνέχεια προφάσεις. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΚΤΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ.
Σαν φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα προχωρήσουμε σε σειρά ενεργείων και δράσεων ενάντια στον ΚΟΑ και τον πρόεδρο του. Αν δεν απαντήσουν εντός εβδομάδας στα αιτήματα του σωματείου μας πλέον θα έχουν να αντιμετωπίσουν ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ.
Κανένας πλέον δεν θα μας εμπαίζει και θα το δείτε αυτό. Αν αναρωτιέτε κανείς ποιοι είμαστε, είμαστε όλοι αυτοί που χρόνια τώρα στηρίζουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ παντού και ακόμη και φέτος σταθήκαμε στα κλειστά και ανοικτά γήπεδα δίπλα στο Τριφύλλι.

 

Αρχειο