ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μην απορείτε λοιπόν γιατί ο Κούμας διαδέχεται άνευ ανθυποψήφιου τον Κουτσοκούμνη. Του Μιχάλη Παπαγεωργίου

Του Μιχάλη Παπαγεωργίου

Πιθανόν να είναι το μοναδικό εν ενεργεία διοικητικό στέλεχος της ΚΟΠ που δέχτηκε την εντονότερη κριτική. Πιθανόν να είναι και ο πλέον ανεπιθύμητος μεταξύ των φιλάθλων.
Είναι όμως αυτός που θα εκλεγεί χωρίς ανθυποψήφιο στην προεδρία και θα κληθεί να καλύψει το κενό του Κουτσοκούμνη. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο Κουτσοκούμνης τον ήθελε για διάδοχο του, όμως τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους.
Είτε το θέλουμε, είτε όχι, την Κυριακή 18 Μαρτίου, η καταστατική συνέλευση της ΚΟΠ θα εγκρίνει τη διευρυμένη προεδρική θητεία μέχρι το 2023 και όταν συγκληθεί η εκλογική συνέλευση ο Κούμας θα εκλεγεί χωρίς ανθυποψήφιο.
Έχει φροντίσει να τα κάνει όλα στην εντέλεια. Το παρασκήνιο που έστησε ο Κούμας θα περιλάβει και το «βόλεμα» όσων ίσως να είχαν δικές τους φιλοδοξίες. Λέγεται π.χ ότι ο Χάρης Λοιζίδης θα πάρει τη θέση του αναπληρωτή πρόεδρου και ο Φοίβος Βάκη σαν γ.γρ ξανά αλλά με νέες εξουσίες.
Πολύ πιθανόν να δώσει και «ειδικά πόστα» σε ΑΕΛ ή Ανόρθωση ή και στις δύο μαζί και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
Αυτό είναι κυρίες και κύριοι το ποδοσφαιρικό μας σκηνικό. Είτε μας αρέσει, είτε όχι πρέπει να το εμπεδώσουμε. Κουμάντο δεν κάνουν ούτε τα Μ.Μ.Ε, ούτε ο φίλαθλος κόσμος. Κουμάντο κάνουν αυτοί που διοικούν τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
Ο Πετρίδης του ΑΠΟΕΛ που είναι «κολλητός» του Κούμα, ο Παντελή της Ανόρθωσης που είναι «κολλητός» του Κούμα, ο Σοφοκλέους της ΑΕΛ που είναι «κολλητός» του Κούμα, ο Κίρζης του Απόλλωνα που δεν είναι «κολλητός» αλλά δεν αντιστέκεται στο νέο σκηνικό και το ίδιο ο Καραπατάκης της ΑΕΚ.
Μην απορείτε λοιπόν γιατί ο Κούμας διαδέχεται άνευ ανθυποψήφιου τον Κουτσοκούμνη.

Αρχειο