ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση η ανάγκη πρόσληψης γυμναστή!

Γράψαμε πάρα πολλά άρθρα ως ΟΜΟΝΟΙΑ24 το τελευταίο διάστημα για το πρόβλημα της φυσικής κατάστασης το οποίο αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές μας την φετινή σεζόν. Αναφορά σε αυτό το ζήτημα έκανε και ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή.

Όπως σας ενημερώσαμε χθες γίνονται πολλές προσπάθειες από μέρους της ομάδας μας για το συγκεκριμένο θέμα,  οι οποίες όμως ακόμα δυστυχώς δεν καρποφόρησαν!

Παρά αυτές τις προσπάθειες, το αποτέλεσμα είναι ότι εδώ και 20 ημέρες (από την μέρα αποδέσμευσης του Ολίβα και των συνεργατών του)  η ΟΜΟΝΟΙΑ προπονείται με υπηρεσιακό γυμναστή.

Τα χρέη αυτού του καίριου πόστου ανέλαβε ο γυμναστής αποκατάστασης της ομάδας. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να κρίνουμε τον άνθρωπο και το επίπεδο των γνώσεων του. Μάλιστα μαθαίνουμε ότι για τα  καθήκοντα για τα οποία προσλήφθηκε  τον περασμένο Ιούνιο κάνει σπουδαία δουλειά.

Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι η ανάγκη για πρόσληψη γυμναστή με εμπειρία και γνώση στο θέμα της φυσικής κατάστασης όσο πιο σύντομα γίνεται!

Ήδη η ομάδα μας πλήρωσε τίμημα για την αργοπορία αντικατάστασης του Ολίβα, όταν αυτός αποδεσμεύτηκε , αφού  η ΟΜΟΝΟΙΑ κλήθηκε να αγωνιστεί σε δύο σημαντικά παιχνίδια με Πάφο και ΑΠΟΕΛ με τον Άνχελ Γκόμεθ στον πάγκο της, σε ρόλο προπονητή.

Η ποδοσφαιρική εμπειρία μας διδάσκει ότι μια ομάδα για να λειτουργεί σωστά πρέπει να είναι στελεχωμένη με ανθρώπους με εξειδίκευση σε συγκεκριμένα πόστα, γι’ αυτό το λόγο και είναι σημαντικό η ΟΜΟΝΟΙΑ να κινηθεί άμεσα στην πρόσληψη γυμναστή!

 

 

Αρχειο