ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝίκησε στην πρόβα τζενεράλε

Νίκησε στην πρόβα τζενεράλε

H ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 2 – 1 τον Ερμή που έγινε στο στάδιο Γ. Σ. Ζ.

Bet on Alfa

Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Ντεβεσά νίκησε τον Μεχίας με μακρινό σουτ.

Το γκολ του Ερμή αφύπνισε την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία στο 15ο λεπτό ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά του Πρετσε ενώ στο 21ο λεπτό έκανε την ολική ανατροπή με σουτ του Μόντες.

Μέχρι το 30′ η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τον έλεγχο του αγώνα ενώ το τελευταίο τέταρτο ανήκε στον Ερμή ο οποίος μάλιστα στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου έφτιαξε τεράστια διπλή ευκαιρία όμως ο τερματοφύλακας της ομάδας μας στέρησε το γκολ από την ομάδα της Αραδιππου.

Το 2ο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε παρόλα αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τον πλήρη έλεγχο. Έχασε μάλιστα και σπουδαίες ευκαιρίες για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ όμως οι επιθετικοί μας δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στα αξιοσημείωτα πρέπει να αναφερθεί η πρώτη παρουσία του Τζορντι Γκόμεθ με την φανέλα της ομάδας μας. Ο Ισπανός χσφ ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις και μπορούσε μάλιστα να σκοράρει αν η μπάλα του έκανε το χατίρι και δεν χτυπούσε στο δοκάρι μετά από μακρινό σουτ του.

Ερμής: Αραμπατζής, Ψάλτης, Ταραλίδης, Μαλόμ, Βοκλόφ, Πουτζουρή, Ρίβας, Φυλακτού, Κατσιατή, Κεϊτα, Κιπιάνι

ΟΜΟΝΟΙΑ : Μεχίας, Ζαΐλσον, Λόπεθ (Μανρίκε 46′), Βύντρα (Γκαφούρ 46′),  Πρτσε (Κούσουλος 72′), Ενρίκες (Γκόμεθ 46′), Σοάρες, Μόντες (Αντόνια 66′), Ραμίρες (Εντρένα 46′), Χριστοφή (Ζίβετς 46′), Ντάρμπισαϊαρ (Γκρίνιτζ 76′)

Autoremarketing

Bet on Alfa