ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντε Ρόσι: «Δεν με θεωρούσαν πλέον ποδοσφαιριστή και φεύγω…»!

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ναι μεν δέχθηκε πρόταση από τη Ρόμα για να παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου με πολύ διαφορετικό ρόλο, ωστόσο, από τη στιγμή που εκείνος αισθάνεται ακόμα ενεργός ποδοσφαιριστής, αποφάσισε ν’ αποχωρήσει!

Το θέμα είναι πως η διοίκηση των «τζιαλορόσι» του έκανε πρόταση να παραμείνει στον σύλλογο με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, αλλά όχι ως ενεργό μέλος του ρόστερ. «Από τη στιγμή που αισθάνομαι ακόμα ποδοσφαιριστής και θέλαμε διαφορετικά πράγματα, ευχαρίστησα την ομάδα και αρνήθηκα την πρόταση. Καταλαβαίνω απόλυτα την στάση του συλλόγου απέναντί μου λόγω και τη ηλικίας μου… Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά δεν κρατάω κακία στη διοίκηση. Ήταν μια απόφαση την οποία αποδέχθηκα» είπε.

Ο νυν εκτελεστικός διευθυντής της Ρόμα, Γκουΐντο Φιένγκα, είχε να πει από την πλευρά του: «Χθες μίλησα με τον Ντανιέλε και του ανέφερα ότι είχε παρθεί η απόφαση να μην του προσφερθεί νέο συμβόλαιο για να συνεχίσει ως ποδοσφαιριστής. Του είπα ότι η ομάδα ήθελε να τον κρατήσει σε διαφορετικό ρόλο. Όποτε θέλει μπορεί να επιστρέψει και ν’ αποδεχθεί την πρόταση που του κάναμε. Μετανιώνω που δεν του είχα μιλήσει νωρίτερα, αλλά σίγουρα έχουμε κάνει πολλά λάθη, αλλά ήταν μια πολύ προβληματική σεζόν. Είπα στον Ντανιέλε ότι στον σύλλογο δεν τον υπολόγιζαν πλέον ως ποδοσφαιριστή, ενώ, συμπεριφερόταν και ως προπονητής κάποιες στιγμές…».

Για το θέμα της προπονητικής, πάντως, ο Ντε Ρόσι σχολίασε: «Θα μου άρεσε πολύ να το κάνω. Όχι άμεσα βέβαια γιατί πρέπει να μάθω πάρα πολλά. Θα είναι μακρύς ο δρόμος για την προπονητική…».

Πηγή:Gazzetta.gr

Αρχειο