ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΛΟΙ δίπλα στο Λοίζο!

Ο αγώνας του 22χρονου Λοίζου Κουκουμά ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της Ομόνοιας ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια σχεδόν όπου διαγνώστηκε με το Λέμφωμα Non-Hodgkin όταν ήταν 18 χρονών, μετά από εξετάσεις που έκανε όταν κατά την διάρκεια των προπονήσεών του αντιλήφθηκε πως δεν μπορούσε να αναπνεύσει σωστά.
Η παρούσα κατάσταση τον βρίσκει να πηγαινοέρχεται στο Ισραήλ μαζί με την οικογένειά του, με την ελπίδα να βρεθεί η θεραπεία που θα δώσει τέλος στο δράμα που περνούν οικογενειακώς.
Οι γιατροί έκριναν την κατάσταση της υγεία του ως πάρα πολύ δύσκολη. Λόγω του ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιο περιστατικό μέχρι και σήμερα, ο νεαρός Λοϊζος έχει υποβάλλεται σε μία πειραματική θεραπεία, με σκοπό την σταθεροποίηση της κατάστασής του.
Τα αποτελέσματα της θεραπείας μέχρι στιγμής φαίνεται να επιδρούν θετικά στον οργανισμό του νεαρού Λοίζου
Η πειραματική αυτή θεραπεία έχει όμως πολύ ψηλό κόστος και η οικογένεια ζητά την άμεση στήριξη και βοήθεια όλων μας.
Ο Λοΐζος και η οικογένειά του είναι αποφασισμένοι να βγουν νικητές μέσα από αυτή τη διαδικασία. Έχουν τη θέληση και τη ψυχική δύναμη που χρειάζεται για να αντέξουν ωστόσο, η άμεση οικονομική στήριξη και βοήθειά όλων μας, θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, αφού ο xρόνος πιέζει και η ανάγκη για οικονομική ενίσχυση, είναι μεγαλύτερη από ποτέ.
Στηρίξτε και εσείς τον μεγάλο αγώνα που δίνει ο νεαρός ποδοσφαιριστής στο Ισραήλ!
Αρ. Λογαριασμού: ΔΩΡΑ KOYKOYMA (ΛΟΙΖΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ)
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
357018597034
ΙΒΑΝ: CY56002001950000357018597034
ΒΙC: BCYPCY2N

Αρχειο