ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αναστασίου άφησε πολλούς εκτεθειμένους!

«Ήταν τέσσερις μήνες δύσκολοι για τους ποδοσφαιριστές», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ερμή. Δεν εξήγησε γιατί ήταν δύσκολοι, όμως ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τι εννοούσε, όταν τίθεται και θέμα φυσικής κατάστασης. Η δουλειά που έγινε ήταν εντελώς λανθασμένη και γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσε να πάρουν τα πόδια τους.

Η τοποθέτηση του Ελλαδίτης προπονητή, θα λέγαμε ότι άφησε πολλούς εκτεθειμένους. Όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα, είτε είναι στο «Ηλίας Πούλλος» είτε όχι. Αυτούς που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να ωραιοποιήσουν την κατάσταση και ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της.

Ο Παπασταύρου, ως πρόεδρος και επενδυτής, μετά την πιο πάνω τοποθέτηση του νέου προπονητή, αυτό που έχει να κάνει είναι να τον καλέσει και να εξηγήσει τις εννοούσε. Αφού πάρει απάντηση, ακολούθως να καλέσει όσους έχουν εμπλοκή με το ποδοσφαιρικό τμήμα τους τελευταίους μήνες και να δώσουν εξηγήσεις. Γιατί η ομάδα παρουσιαζόταν σε αυτό το χάλι, τι έκαναν ή καλύτερα τι δεν έκαναν και σε κάποιους θα ήταν καλό να τους δείξει την έξοδο.

Μόνο έτσι θα μπορέσει η ομάδα να πάει καλά. Είναι πολλοί αυτοί που χρυσοπληρώνονται και όπως αποδεικνύεται δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις ενός μεγάλου Συλλόγου. Ας γίνει μια αξιολόγηση της έως τώρα προσφοράς του καθενός και αναλόγως να ληφθούν αποφάσεις και όχι κάποιοι να είναι στο απυρόβλητο.

Αρχειο