ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο απολογισμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U14 στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος

Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης στο πρωτάθλημα U14 βρήκε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα μας έχει μαζέψει 45 βαθμούς με απολογισμό 14 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ έχει συντελεστή τερμάτων 49 υπέρ και 12 κατά.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε ο προπονητής Μάριος Νικολάου, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας και τόνισε πως στη δεύτερη φάση οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την κατάκτηση του τίτλου.

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την πορεία της ομάδας μας στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Η Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τους παρέχει τα πάντα και τα παιδιά ανταποκρίνονται πλήρως σε ό,τι τους ζητάμε», το σχόλιο του κόουτς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Και πρόσθεσε: «Στην αρχή στόχος μας ήταν να βρισκόμαστε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, αλλά με την πορεία που πραγματοποιήσαμε καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι. Χάσαμε μόνο μία φορά σε 18 αγώνες και το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε όλους τους συνδιεκδικητές του τίτλου».

Ακολούθως, ο Μάριος Νικολάου, ανέφερε: «Για εμάς αυτό που έχει σημασία είναι η σταδιακή άνοδος και η εξέλιξη των παιδιών. Υπάρχει μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών που μπορεί να προωθηθεί τα επόμενα χρόνια και να φτάσει μέχρι την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνεχίσουν σοβαρά και πειθαρχημένα την καλή δουλειά».

Καταλήγοντας, ο προπονητής της ομάδας U14 των «πρασίνων», δήλωσε: «Πλέον, περιμένουμε την κλήρωση της Τετάρτης για να μάθουμε ποιαν ομάδα θα αντιμετωπίσουμε το μεθεπόμενο Σάββατο (19/1). Στη δεύτερη φάση θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, αλλά θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Η κλήρωση της δεύτερης φάση του πρωταθλήματος θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μαθαίνει το πρόγραμμα και τους εννέα αντιπάλους που θα τεθεί αντιμέτωπη.

Αρχειο