ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο απολογισμός του Ανδρέα Νικολάου για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16

Στην 5η θέση με 7 βαθμούς βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, με την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Με την ευκαιρία της διακοπής ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Νικολάου, έκανε τον δικό του απολογισμό μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αρχικά, για το θεσμό της β’ φάσης δήλωσε: «Τον θεωρώ θετικό γιατί δίνει την ευκαιρία στης ομάδες και στους ποδοσφαιριστές να βελτιώνονται μέσα από ανταγωνιστικά παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους».

Για την εικόνα της ομάδας του στη β’ φάση πρόσθεσε: «Αυξηθήκαν οι εντάσεις που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές μου και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Επίσης έχω παρατηρήσει αισθητή βελτίωση στον τεχνικό τομέα και αρκετή δουλειά από τους μικρούς στις αδυναμίες τους».

Για το τι κρατά από την έως τώρα πορεία της ομάδας είπε: «Κρατώ την αφοσίωση που δείχνουν οι παίκτες μου αλλά και τον χαρακτήρα και τη θέληση που επιδεικνύουν».

Στη δεύτερη φάση έχει απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες με συντελεστή τερμάτων πέντε υπέρ και επτά κατά. Απομένουν δώδεκα παιχνίδια για τους «πράσινους» μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Επόμενη υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για τις 13 Μαρτίου απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα, εκτός έδρας για τον εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής.

Αρχειο