ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο γρίφος του Μπεργκ με κωδικό όνομα ΑΡΕΝΑ

Όποια πρόβλεψη και να γίνει την εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την ερχόμενη Κυριακή στην Αρένα σίγουρα δεν μπορεί να σταθεί 100%. Ο Χένινγκ Μπέργκ απέδειξε ότι εμπιστεύεται πλήρως το ρόστερ του και οι επιλογές του για το αρχικό σχήμα γίνονται βάση των συνθηκών κάθε αγώνα.

Σίγουροι για το αρχικό σχήμα πρέπει να θεωρούνται οι Ουζόχο κάτω από τα δοκάρια, Λέζιακς στο αριστερό άκρο της άμυνας, Λανγκ και Λούφτνερ κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στον άξονα βέβαιος να ξεκινήσει  ο Τζόρντι, ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν ο Τιάγκο θα παίξει ως δεκάρι, ή αν θα προτιμηθεί στο φτερό όπως στον αγώνα της πρεμιέρας με την Δόξα.

Από εκεί και πέρα ο Μποτέακ θα αγωνιστεί είτε δεξιά, είτε αριστερά στο άκρο της επίθεσης και ο Ντάρμπισαϊαρ στην κορυφή.

Με όλα τα πιο πάνω εκκρεμούν τρείς θέσεις όπου όλα παίζονται. Η μια αφορά το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Μαυρίας τα πήγε εξαιρετικά στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ ο Περέϊρα ήταν αυτός που αγωνίστηκε στην πρεμιέρα απέναντι στην Δόξα κι είχε καλή παρουσία. Άρα είναι στην κρίση του Μπέργκ ποιόν θα επιλέξει την Κυριακή.

Στον άξονα τρείς ποδοσφαιριστές διεκδικούν μία ή δύο θέσεις.Αν ο Τιάγκο ξεκινήσει ως εξτρέμ τότε δύο από τους Βίτορ, Κούσουλο και Ορτέγκα θα πάρουν θέση δίπλα και κοντά στον Τζόρντι. Αν ο Τιάγκο επιλεχθεί ως δεκάρι τότε μένει μόνο  μια κενή θέση στον χώρο του κέντρου και θα την πάρει είτε ο Κούσουλος, είτε ο Βίτορ.

Όσον αφορά το αριστερό φτερό της επίθεσης και πάλι όλα θα κριθούν με το που θα αγωνιστεί ο Τιάγκο, με τους Εζρά και Χριστοφή να διεκδικούν θέση στην εντεκάδα.

Όπως προαναφέραμε όποια πρόβλεψη και να γίνει για τους 11 ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν από τον Νορβηγό θα είναι με μεγάλο ρίσκο, αφού ο Μπέργκ μας έχει συνηθίσει σε γρίφους. Και ο γρίφος με κωδικό όνομα ΑΡΕΝΑ θα λυθεί την Κυριακή το απόγευμα.

Αρχειο