ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο «ψίθυρος» φυγής… και η επόμενη ημέρα

Αρκετα είναι τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από χθες για ενδεχόμενη αποχώρηση του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Γιάννη Αναστασίου.

Ίσως πλέον να πρόκειται για κοινό μυστικό. Δεν θέλουμε σε αυτό το σημείο να κρίνουμε αν είναι ορθή ή λάθος η απόφαση, όμως θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίζουμε την αιτιολογία πίσω από αυτή την κατάληξη. Σε αυτό το αιτιολογικό θα ήταν ορθό η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να επεξηγούσε και για το τι μεσολάβησε μετά την 3η Μαίου, ημέρα της δημοσιογραφικής του κ. Παπασταύρου, κατά την οποία στηρίχθηκε ο φανερά ο Αναστασίου ως προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη νέα σεζόν.

Όσο αφορά την επόμενη ημέρα, θεωρούμε πως δεν είναι αργά για αλλαγή προπονητή καθώς ο προγραμματισμός είναι σε πρώιμο στάδιο και έτσι ο νέος προπονητής θα έχει και την ευθύνη για το στήσιμο.

Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι πως δυστυχώς δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους στην επιλογή του επόμενου προπονητή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ για να στηθεί και να μπει σε τροχιά πρωταθλητισμού χρειάζεται «ηγέτη» από το πάνω ράφι, γνώστη του Κυπριακου Πρωταθλήματος με παραστάσεις σε μεγάλες ομάδες. Αυτό φυσιολογικά θα συνεπάγεται και με δαπάνη ενός σοβαρού ποσού κάτι που δυστυχώς δεν μπορεί αποφευφχθεί.

Αρχειο