ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

Παραιτήθηκε ο Σταυρινού – Πρώτος επιλαχών ο Ευσταθίου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κώστα Καλλη στην ιστοσελίδα goal.com.cy την παραίτηση από το Δ. Σ του Σωματείου μας υπέβαλε ο Στάθης Σταυρινού για λόγους διαφωνίας όσον αφορά θέματα στο τμήμα μπάσκετ στο οποίο ηγείται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Σταυρινού απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο του Σωματείου Λώρη Κυριακού με την οποία επεξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν σε παραίτηση.

Αν τελικά ισχύουν όλα τα πιο πάνω και ο Σταυρινού εμμένει στην απόφαση του για παραίτηση τότε την θέση του στο Δ.Σ δικαιούται βάση καταστατικού ο πρώτος επιλαχών των εκλογών του περασμένου Μάη, Αδάμος Ευσταθίου.

Ο Ευσταθίου ως γνωστόν εξέφρασε την διαφωνία του με το αποτέλεσμα των εκλογών που οδήγησε στην εκχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον Σταύρο Παπασταύρου και προχώρησε μαζί με άλλους στην ίδρυση νέας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Βάση αυτού λοιπόν θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αν τελικά ο Σταύρινου αποχωρήσει από το Δ. Σ, ποιος θα τον διαδεχτεί. Και θα πρέπει να απαντηθούν και κάποια ερωτήματα:

Ο Ευσταθίου και οι υπόλοιποι επιλαχώντες που εξέφρασαν τότε την διαφωνία τους με τις διαδικασίες, αποδέχονται την συμμετοχής τους στο Δ. Σ του Σωματείου αν αυτό κριθεί αναγκαίο μετά από παραιτήσεις;

Το Σωματείο έχει λάβει κάποια μέτρα για τα μέλη που προχώρησαν στην ίδρυση νέας ποδόσφαιρικης ομάδας, που να τους στερούν του δικαιωμα συμμετοχής στο Δ.Σ;

Όλα αυτά αιωρούνται μέχρι στιγμής και πρέπει να δοθούν απαντήσεις.

Αρχειο