ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένοντας τον ΚΟΑ

Συνεδριάζει σήμερα, στις 12:00, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ. Για να δούμε εάν αυτή τη φορά θα λάβουν επιτέλους μια απόφαση για το αίτημα της Ομόνοιας να χρησιμοποιήσει το Μακάρειο Στάδιο. Η ενημέρωση που υπάρχει είναι πως, τα μέλη του Δ.Σ. αναμένουν την μελάτη των τεχνικών υπηρεσιών, ώστε να λάβουν απόφαση. Κι επειδή ο καιρός περνά και θα πρέπει κάποια στιγμή η Ομόνοια να λάβει μιαν απάντηση για να ξέρει ποια βήματα θα κάνει για την έδρα της στη νέα σεζόν, ευχόμαστε ότι αυτή τη φορά στον ΚΟΑ θα αποφασίσουν.

Η Ομόνοια είναι έτοιμη να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό για να γίνουν έργα στο Μακάρειο, τα οποία στο κάτω – κάτω θα επωφεληθεί ο κυπριακός αθλητισμός, το Κράτος αφού σε αυτό ανήκει το στάδιο, και ακόμη να δώσουν απάντηση. Είναι κάποιες φορές για να διερωτάσαι τι στο καλό γίνεται σε αυτόν τον τόπο.

Μάλιστα, η Ομόνοια το έκανε ξεκάθαρο πως, έχει πρόθεση να χρησιμοποιήσει το Μακάρειο για 3-4 χρόνια αφού κινείται για εξεύρεση γης και ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου. Εφόσον ο ΚΟΑ ανάψει πράσινο φως, θα αρχίσουν άμεσα τα έργα. Βάσει των εκτιμήσεων που έγιναν, τα έργα μπορεί να ολοκληρωθούν μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν. Φτάνει ο Οργανισμός να τοποθετηθεί άμεσα, σήμερα εάν είναι δυνατόν.

Αρχειο