ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ

Πηγή έμπνευσης ο Νεοφύτου

Η ΟMONOIA κλέβει την παράσταση και πέραν του ταλέντου και των νιατων υπάρχει ένας παράγοντας που δίνει κάτι τελείως διαφορετικό, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Νεοφύτου!

Ο έμπειρος γκαρντ διαθέτει σπουδαίες παραστάσεις από πρωταθλητισμο, έχει σημαντικές παραστάσεις από την Ελλάδα και η παρουσία του στους “πράσινους” αποτελεί… πολυτέλεια για πολλούς λόγους.

Πέραν του αγωνιστικού σκέλους, είναι και σπουδαία προσωπικότητα στα αποδυτήρια με εξαιρετικό χαρακτήρα και πάνω απ’ όλα “δάσκαλος” και πηγή έμπνευσης για τους νεαρότερους συμπαίκτες του, οι οποίοι γεμίσουν εμπειρίες δίπλα του.

Στον Κεραυνό έδωσε πολλά και γύρισε ως αντίπαλος στον Στρόβολο, όντας καταλύτης στην κατάκτηση του ροζ φύλλου με 10 πόντους (σε κρίσιμα σημεία η περισσότεροι), συν την απίστευτη ενέργεια στην άμυνα που βγάζει κάθε φορά. Κι αυτό ήρθε σαν συνέχεια της σπουδαίας του προσπάθεια ενάντια στην ΑΕΛ, όπου είχε το season high του με 15 πόντους.

Κι ακόμα έχει πολλά να δώσει στην οποία ανδρώθηκε και καθιερώθηκε, πριν ξεκινήσει η “απογείωση” στην αξιοσημείωτη πορεία του. Έχει το πάθος, τη θέληση και το κίνητρο να παραμένει σε υψηλό επίπεδο και να ανταποκρίνεται στη διπλή αποστολή του στην ΟMONOIA…

ΠΗΓΗ:http://www.cyprusbasket.net

Αρχειο