ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Πρωτάθλημα αντοχής 2019

Ολοκληρώθηκε χτές με τον αγώνα αντοχής το πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου με την ομάδα μας να έχει εξαιρετική παρουσία .
Για ακόμη μια φορά ο Κωνσταντίνος Παυλίδης επιβεβαίωσε γιατί είναι ο κορυφαίος έφηβος στην Κύπρο κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση μπαίνοντας στο ξεκόλλημα των ανδρών από νωρίς στον αγώνα κέρδισε με μεγάλη διαφορά την κατηγορία του φορώντας την φανέλα του Πρωταθλητή Κύπρου μετά την ατομική χρονομέτρηση και στην αντοχή .
Η Ελένη Κουκουμά στης κορασίδες κάνοντας εξαιρετικό αγώνα ακλουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή μας κέρδισε σχετικά εύκολα το πρώτο της πρωτάθλημα Αντοχής αφού η δεύτερη αθλήτρια δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της στον τελευταίο γύρο του αγώνα .
Ο Μιχάλης Θεοχάρους στους Μάστερ 2 κάνοντας εξαιρετικό αγώνα και με επίθεση στην τελευταία ανάβαση του αγώνα κέρδισε εύκολα την κατηγορία του και το πρωτάθλημα αντοχής .
Η Αναστασία Γεωργιάδου στις Πανκορασίδες επιβεβαίωσε ακόμη μια φορά τις προοπτικές που έχει σαν αθλήτρια κατακτώντας την 3η θέση .
Πολύ καλή η παρουσία των αθλητών μας στους παίδες που παρά τις προσπάθειες τους να αποσπαστούν από το γκρουπ δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να έχουμε τελικό σπριντ με άνω των 10 αθλητών στον στενό δρόμο του τερματισμού κάτι που τους στοίχισε τις θέσεις βάθρου αφού σε τέτοια σπριντ είναι όλα πιθανά .
Μπράβο σε όλους τους αθλητές μας μικρούς και μεγάλους για την προσπάθεια που έκαναν ,τους προπονητές μας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν ,σε όλους τους γονείς και εθελοντές που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους χορηγούς μας ,τους ανθρώπους που πίστεψαν και στήριξαν την ομάδα .
Καταληκτικά το τέλος των πρωταθλημάτων μας βρίσκει γεμάτους περηφάνια , σοφότερους αλλά και με περισσότερη θέληση συνεχίζουμε να δουλεύουμε σοβαρά και προσγειωμένα για να επιτύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα τα επόμενα χρόνια, τα καλύτερα έρχονται !!!
Αναλυτικά :
Πρωταθλήτες Αντοχής
Εφηβοι Κωνσταντίνος Παυλίδης
Κορασίδες Ελένη Κουκουμά
Μάστερ 2 Μιχάλης Θεοχάρους
Πανκορασίδες Αναστασία Γεωργιάδου 3η θέση
Ατομική χρονομέτρηση :
Εφηβοι Κωνσταντίνος Παυλίδης
Κορασίδες Ελένη Κουκουμά
Παίδες Γρηγόρης Μιχαήλ 3η θεση
Μάστερ 2 Μιχάλης Θεοχάρους 3η θεση
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ 6-14
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ : 99671512 .
3 προπονήσεις την εβδομάδα (Τρίτη ,Τετάρτη, Σάββατο ) στο πάρκο Αθαλάσσας.

Εγκεκριμένοι προπονητές από την διεθνή ομοσπονδία ποδηλασίας UCI.
 

Αρχειο