ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δίδυμο στην άμυνα άφησε υποσχέσεις

Το περασμένο Σάββατο είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και να εξάγουμε τα πρώτα μας συμπεράσματα. Είναι αλήθεια που το θέμα κεντρικοί αμυντικοί ταλαιπώρησε αρκετά την ΟΜΟΝΟΙΑ τα ταλευταία χρόνια.

Ως εκ τούτου ήταν φυσικό αρκετά από τα βλέμματα να πέσουν στους Λούφτνερ και Λάνγκ. Θα κάνουμε αρχή με τον Λούφτνερ ο οποίος ξεχώρισε στην κυριολεξία. Είχε μια αρχοντική παρουσία στην άμυνα και έδειξε ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή μεγάλης κλάσης. Αυτό που προβλημάτισε περισσότερο με το άκουσμα της απόκτησης του ήταν ο πολύμηνος τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε. Όπως δείχνει όμως τον έχει ξεπεράσει πλήρως και πλέον είναι καλά στην υγεία του και έτοιμος να βοηθήσει.

Όσον αφορά τον Λάνγκ πρόκειται για αρκετά γρήγορο αμυντικό. Αντιμετώπισε κάποια προβλήματα απέναντι στο θηρίο που ονομάζεται Σαντίκ, όμως σε γενικές γραμμές τα πήγε αρκετά καλά. Είναι βέβαιο ότι ο ποδοσφαιριστής παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χρειάζεται κι αυτός χρόνο προσαρμογής.

Σε γενικές γραμμές το δίδυμο Λούφτνερ – Λάνγκ άφησε αρκετές υποσχέσεις, κι ελπίζουμε η συνέχεια να είναι η ίδια και ακόμη καλύτερη.

Αρχειο