ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΆγνοια για τον Ματ

Άγνοια για τον Ματ

Τόσο στην Ομόνοια όσο και ο ίδιος ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, έχουν άγνοια για το χθεσινό δημοσίευμα στην Αυστραλία που φέρει ομάδα του πρωταθλήματος της χώρας να έχει επιδείξει ενδιαφέρον για τον Άγγλο επιθετικό. Καμιά πρόταση, είτε επίσημη είτε ανεπίσημη έχει φθάσει στον σύλλογο της Λευκωσίας αλλά και στην πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο Ντάρμπισαϊρ διατηρεί συμβόλαιο με την Ομόνοιας έως το καλοκαίρι του 2021 και όποια ομάδα ενδιαφερθεί θα πρέπει να αποταθεί στους πράσινους.

Bet on Alfa

Όσο για το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ftbl.com.au», έκανε λόγο πως τουλάχιστον μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας του αυστραλιανού πρωταθλήματος έχει θέσει στο στόχαστρο της τον Άγγλο επιθετικό. Μάλιστα, παραθέτει και κάποια από τα επιτεύγματα του Ντάρμπισαϊρ, ενώ είναι ενήμεροι για το συμβόλαιο που διατηρεί με την Ομόνοια ο ποδοσφαιριστής.

Φιλοξενούνται και δηλώσεις του πρώην συμπαίκτη του Ντάρμπισαϊρ, Έμερτον. «Ο Ματ ήρθε νεαρός στην Μπλάκμπερν και σίγουρα έχει την ευχέρεια να βάζει πολλά γκολ. Είναι δυνατός και θα προσαρμοστεί εύκολα στο πρωτάθλημα μας, πιστεύω πως θα τα πάει καλά. Παίζει πολύ καλά στο να βρίσκεται πίσω από την άμυνα και αυτό αρέσει στον κόσμο. Είναι 32, αλλά δεν έχει “τελειώσει” ποδοσφαιρικά και μπορεί να προσφέρει. Στην Κύπρο βάζει πάρα πολλά γκολ και περιμένω να κάνει και το ίδιο εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Autoremarketing

Bet on Alfa