ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΆλλη μία Ευρωπαική πρόκληση...

Άλλη μία Ευρωπαική πρόκληση…

Η Ομόνοια δηλώνει πανέτοιμη να βρεθεί για δεύτερη σερί φορά στην ελίτ του ευρωπαϊκού βόλεϊ. Οι πράσινοι του Γιάννη Καλμαζίδη σήμερα στις 18:45 φιλοξενούν στο πλαίσιο του β’ γύρου του Cev Champions League την πρωταθλήτρια του Μαυροβουνίου Jedinstvo Bemax στο «Τάσσος Παπαδόπουλος –Ελευθερία».

Bet on Alfa

Οι «τριφυλλοφόροι» τόσο αγωνιστικά, όσο και οργανωτικά είναι πανέτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα. Οργανωτικά καταρχάς, έχοντας την περσινή εμπειρία των αναμετρήσεων με την Σλοβενική Ach Volley, οι διοικούντες την Ομόνοια παίρνουν άριστα σε όλους τους τομείς, αφού το γήπεδο είναι στην εντέλεια και πήρε μορφή αγώνα Τσάμπιονς – Λίγκ. Ήδη, το τάραφλεξ τοποθετήθηκε στη θέση του. Τόσο ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος βόλεϊ της Ομόνοιας Φώτος Ιωάννου, όσο και ο Μαρίνος Στυλιανίδης έτρεξαν πολύ το τελευταίο διάστημα και πέτυχαν να είναι όλα στην ώρα τους στην εντέλεια.

Η διοίκηση καλεί τον κόσμο να παρευρεθεί αφού με βάση τους κανονισμούς της CEV, εάν στις εξέδρες δεν βρεθούν τουλάχιστον 1000 θεατές η Ομόνοια θα δεχθεί πρόστιμο. Ο κόσμος επιβάλλεται να δώσει το παρών του, για να σπρώξει την ομάδα στην επιτυχία.
Αγωνιστικά, τώρα, η Ομόνοια ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της με προπόνηση στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και το ευχάριστο είναι ότι ο κόουτς Γιάννης Καλμαζίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Η ομάδα προέρχεται από δυο νίκες, αφού μετά την κατάκτηση του Σούπερ – Καπ κέρδισε την Παρασκευή στην πρεμιέρα τη Νέα Σαλαμίνα στη Λεμεσό με 3-1 κάνοντας την ανατροπή.
Στη διάθεση του Ελλαδίτη κόουτς βρίσκονται οι: 1. Ax. Πετρακκίδης. 2. Αυγ. Σαββίδης. 3. Σωτ. Πετρακκίδης. 5. Π. Γκούζμαν (Πουέρτο Ρίκο), 8. Α. Σαββίδης. 9. Χρ. Αντωνιάδης. 10. Κ. Αδάμου. 11. Χρ. Προδρόμου. 12. Αγγ. Αλεξίου. 13. Κ. Αχιλλέως. 14. Μ. Παπαχριστοδούλου. 16. Σ. Μπάγκρεϊ (Ρωσία). 17. Μ. Σιντιμπέ (Γαλλία).

Autoremarketing

Bet on Alfa