ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΆνχελ Γκόμεθ: "Εγώ σε κάθε περίπτωση είμαι έτοιμος αν...

Άνχελ Γκόμεθ: “Εγώ σε κάθε περίπτωση είμαι έτοιμος αν συμφωνήσουμε με την Ομόνοια”

Ο Άνχελ Γκόμεθ προβάλλει ως το φαβορί να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην Ομόνοια. Το Balla τον εντόπισε στην Ισπανία και όσα είπε είναι κατατοπιστικά.

Bet on Alfa

Ο Άνχελ Γκόμεθ επιβεβαίωσε τις επαφές με τους «πράσινους», επισήμανε πως δεν υπάρχει κάτι οριστικό και τόνισε πως, αν προκύψει συμφωνία, έχει έτοιμες λίστες προπονητών και παικτών, όπως οφείλει να κάνει ένας τεχνικός διευθυντής.

«Γνωρίζω ότι έχει κυκλοφορήσει αυτή η είδηση στην Κύπρο, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα οριστικό. Έχω μιλήσει με ανθρώπους της Ομόνοιας, αλλά πέρα από τις συζητήσεις που έχουν γίνει, δεν είναι τίποτα δεδομένο ακόμη. Έχω κάποιες κρούσεις από την Ισπανία, πέραν της Ομόνοιας, σύντομα θα αποφασίσω», δήλωσε αρχικά στο Balla ο Άνχελ Γκόμεθ.

«Στην Ισπανία είναι λογικό να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού ήμουν στην Εσπανιόλ και με γνωρίζουν καλύτερα, αλλά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να δουλέψω στο εξωτερικό», πρόσθεσε.

Τον ρωτήσαμε αν από την Ομόνοια του έχουν ζητήσει να περιμένει τις… επενδυτικές εξελίξεις και πότε θα υπάρχει κάτι οριστικό. «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσει το μέλλον μου σε λίγες μέρες, γιατί τώρα είναι το διάστημα που ένας τεχνικός διευθυντής πρέπει να δουλέψει εντατικά για να σχεδιάσει την ομάδα της επόμενης σεζόν. Γι’ αυτό πιστεύω ότι σύντομα θα αποφασίσω», είπε ο Άνχελ Γκόμεθ στο Balla.

«Από την Ομόνοια εκδήλωσαν ενδιαφέρον, με ρώτησαν για τη διαθεσιμότητά μου να έρθω στην ομάδα, αν προκύψει συμφωνία και τους έχω πει πως είμαι θετικός σ’ αυτό το ενδεχόμενο. Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, όμως, ακόμη. Έχουμε μείνει εκεί», είπε στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής.

Τον ρωτήσαμε αν έχει γίνει συζήτηση για τα καθήκοντα που θα έχει, αν αναλάβει: «Ό,τι κάνει ένας τεχνικός διευθυντής σε μία ομάδα. Είναι συγκεκριμένος ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή, αυτό δεν αλλάζει».

Τον ρωτήσαμε, τέλος, αν έχει γίνει μία προεργασία στο θέμα του προπονητή, σε περίπτωση που αναλάβει. Είπε ο Άνχελ Γκόμεθ: «Δεν έχουμε μιλήσει για το θέμα του προπονητή, αφού, όπως σας είπα, δεν υπάρχει κάτι δεδομένο ακόμη. Εγώ σε κάθε περίπτωση είμαι έτοιμος αν συμφωνήσουμε με την Ομόνοια. Ένας τεχνικός διευθυντής πρέπει να είναι πάντα έτοιμος, έτσι κι εγώ έχω λίστες με έτοιμες λύσεις και για προπονητή και για παίκτες, ώστε να επιλέξουμε κατόπιν τις ιδανικότερες λύσεις για την Ομόνοια, εφόσον συμφωνήσουμε».

Αναδημοσίευση www.balla.com.cy

Autoremarketing

Bet on Alfa