ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΆοσμη, άχρωμη και χωρίς διάθεση δέχτηκε δίκαια την ήττα

Άοσμη, άχρωμη και χωρίς διάθεση δέχτηκε δίκαια την ήττα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχτηκε πριν από λίγο την ήττα με 0-2 σε αγώνα για την 6η αγωνιστική των Play-Off του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας χωρίς επιθετικό προσανατολισμό δεν κατάφερε σε καμιά περίπτωση με αξιώσεις στην περιοχή του Βάλε στο πρώτο ημίχρονο και να ψάξει το γκολ.

Bet on Alfa

Σε αντίθεση ο Απόλλωνας στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Παναγή άνοιξε το σκορ με πλασέ του Ζελάγια. Η ομάδα της Λεμεσού μπορούσε και για άλλα τέρματα όμως η αστοχία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα είχε ως αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να μείνει ζωντανή  στο παιχνίδι.

Επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν  πραγματικά ανύπαρκτοι. Στο κέντρο ο Ατζαγκούν ούτε πως βρισκόταν  στο γήπεδο, ο Σοάρες έκανε συνεχώς λάθη ενώ ο Γκόμεθ ήταν φανερό πως δεν ήταν στην καλή του μέρα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον νεαρό Χαράλαμπο Χαραλάμπους να περνά στην θέση του Ατζαγκούν. Ο νεαρός βοήθησε την ΟΜΟΝΟΙΑ να ανέβει σε συνδιασμό με την βελτίωση κι άλλων ποδοσφαιριστών όπως του Μότα και του Μαυρία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πιο απαιτητική όμως και πάλι δύσκολα έβρισκε διαδρόμους προς την εστία του Βάλε. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Απόλλωνα σε μια αντεπίθεση σκόραρε και το 2ο τέρμα και ουσιααστικά σκότωσε το παιχνίδι. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η αποβολή του Σοάρες με 2η κόκκινη κάρτα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο τελευταίο 20λέπτο ήταν καλύτερη έψαξε ένα γκολ όμως ο Κολοβός και ο Ντάρμπισαϊαρ δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που βρήκαν.

Γενικά η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα ήταν άοσμη, άχρωμη, χωρίς διάθεση και ψυχολογία και γι’ αυτό τον λόγο δέχτηκε δίκαια την ήττα από έναν Απόλλωνα ο οποίος έκανε μόνο τα βασικά.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Βύντρα, Κούσουλος, Μότα, Μανρίκε, Σοάρες, Γκόμεθ, Μαυρίας, Ατζαγκούν, Κολοβός, Ραμίρεζ

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Πέδρο, Στυλιανού, Γιούστε, Σελίμοβιτς, Μπρου, Σακέττι, Μάρκοβιτς, Σαρντινέρο, Σκέμπρι, Ζελάγια

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Βύντρα, Κούσουλος, Μότα, Μανρίκε, Σοάρες, Γκόμεθ, Μαυρίας, Ατζαγκούν (46΄Χαραλάμπους) Κολοβός, Ραμίρεζ (60΄Ντάρμπισαϊαρ)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Πέδρο, Στυλιανού, Γιούστε, Σελίμοβιτς, Μπρου (81΄Σπόλιαριτς) Σακέτι (54΄Ψύχας) Μάρκοβιτς, Σαρντινέρο (71΄Καραγιόλ) Σκέμπρι, Ζελάγια.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa