ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου:"Αισθάνομαι ότι το πάρτυ τελειώνει"

Άποψη φιλάθλου:”Αισθάνομαι ότι το πάρτυ τελειώνει”

Η δυνάστες του κυπριακού ποδοσφαίρου αισθάνονται ότι το πάρτυ εκατομυρίων τελειώνει. Και αυτό τους τρομοκρατεί.

Αιαθάνονται ότι πλέον , με την δυναμική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν θα είναι εύκολο να συνεχίσουν να “στήνουν” το θεατράκι που στήνουν κάθε χρόνο.
Αιαθάνονται, από την στιγμή που είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά δυνατή, ότι δεν θα είναι το ίδιο εύκολο να κλείνουν συμφωνίες με τους υπόλοιπους κομπάρσους έτσι ώστε να καρπόνεται η τρελλοπαρέα τα πρωυαθλμήματα και κατ’ επέκταση τα εκαταμύρια της ευρώπης (περισσότερα απο 150 εκ. μέχρι σήμερα).
Αιαθάνονται ότι πλέον δεν θα είνια το ίδιο εύκολο να δίνουν το κύπελλο στους ανταγωνιστές τους και αυτοι να του δίνουν ως αντάλαγμα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος (που όπως γίνεται αντιληπτο είναι το εισητήριο για τα εκατομύρια)…Όπως, για παράδειγμα, έπραξαν το 2017-2018 με την αεκ, όπου σε διάστημα 1 εβδομάδας (!) κερδισε το αποελ στην έδρα της για αγώνα κυπέλλου (18/4/18), στην συνέχεια έχασε με κατεβασμένα χερια σε αγώνα πρωταθλήματος (22/4/18) και στην συνεχεια ξανακέρδισε εκτος έδρας στον επαναληπτικο (25/4/18).

Bet on Alfa

Ή όπως συνέβηκε στο περσινο πρωτάθλημα και σε εκείνον τον αλυσμόνητο τελικο κυπέλου όπου και τα σημεάκια του κόρνερ αντιλήφθηκαν ότι έπαιζαν σε μια στημένη παράσταση…Μάλλον αυτο το κύπελλο θα ήταν αντάλλαγμα για την εκπληκτικές εμφανήσεις του Βοζίνια (τερματοφύλακα αελ) στα μεταξύ τους παιχνίδια πρωταθλήματος….https://www.youtube.com/watch?v=v2VkOyrVniY

Ή μπορεί να αισθάνονται ότι, ίσως, πλεόν τα πέναλτυ να μην αρκούν.. Όπως πέρσυ που πήραν 15 πέναλτι ενώ ο αμέσως επόμενος ήταν ο ερμής με 7 και ο κύριος ανταγωσηστής τους, ο απόλλωνας, πηρε 4 (!).

Ή ίσως, με την ΟΜΟΝΟΙΑ δυνατη και ανταγωνιστική και χωρίς οικονομικές θυλιές στον λαιμό, να μην είνια και τόσο εύκολο να στήνουν παιχνίδια και να παίρνουν (μαζί με τους 3 βαθμούς) και κάποιο εξτρα μπόνους απο το στοίχημα, όπως έγινε το 2016-2017….https://www.sdna.gr/podosfairo/eyropi/article/263605/stimeno-apoel-karmiotissa-4-1

https://www.newsbomb.com.cy/sports/story/672814/neos-fakelos-gia-ton-agona-apoel-axna-ti-akrivos-travixe-tis-ypopsies-tis-uefa

http://omada.reporter.com.cy/football-cyprus/article/116819/erchetai-fakelos-ga-to-aris-apoel

https://goal.philenews.com/podosfero/kypros/a-katigoria/episimo-apoel-aez-ke-karmiotissa-aek-ypopta-gia-chiragogisi/

(αποελ-καρμιοτησσα, αποελ-εθνικος αχνας, αρης-αποελ, αποελ-αεζ)

Ή ίσως να φοβούνται και οι καναλάρχες και οι δημοσιοργάφοι ότι πλέον μπορεί (αν δεν παρει το πρωταθλμα το αποελ) να χάσουν τα δωρεαν ταξιδάκια στους ομίλους.

Ίσως, να νιώθουν ότι θα υπάρξει φωνή αντίδρασης στο καταστατικό της κοπ που είνια κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους.(αναφέρομαι στις αναβολές παιχνιδιών. Όταν θα ξεκινήσουν οι αγώνες κυπέλλου οι ομάδες δεν θα παίζουν Τετάρτη-Σάββατο-Τετάρτη; Με την ίδια λογική να δικαιούνται και αυτές αναβολή του αγώνα του πρωταθλήματος)

Ίσως, πλέον, να γίνουν και 2ες σκέψεις για το VAR καθώς με τα υπάρχον δεδομένα μόνο την καταστροφή τους μπορεί να φέρει (ενδικτικό το γεγονός ότι ΚΑΝΕΝΑ site δεν έκανε αναφορα στην χρηστικότητα και στην αναγκαιότητα του VAR παρόλο που τις πρώτες 3 αγωνιστικές είδαμε τα αίσχηστα στους πληστους αγώνες).

Ίσως, πάλι, να είνια και αυτοί τρελλοί και η παρέα του Κούμα οι έξυπνοι…https://www.worldsoccer.com/features/firebombs-fines-and-fixes-welcome-to-football-in-cyprus-395410

https://www.theguardian.com/football/blog/2016/sep/06/bomb-attacks-and-boycotts-how-football-corruption-in-cyprus-turned-nasty

Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και τις καταγγελέιες Παναγή με τα ηχογραφημένα που πέρασαν αδιερεύνητα σαν να μην έγινε τίποτα, προσθεστε και τα : “με λλίο κούντημα εν να δέρω την ομονοια”, προσθέτε και τον κουμπάρο του Κούμα, προσθέστε και τις συνατήσεις με στελέχη και αξιοματούχους του κόμματος τους.

Θα μπρούσα να παρουσιάζω τέτοια περιστατικά για ώρες… Όλοι τα ξέρουμε…και εμέις και αυτοί (όσο και αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν).

Το ερώτημα εινια εμείς τι κάνουμε. Αυτό που έχουμε υποχρέωση να κάνουμε είνια να μείνουμε όλοι οι ομονοιάτες συσπηρωμένοι.
Όπου και αν βρισκόμαστε πρέπει να τους “δικάζουμε” , να ακουγονται τα πραγματικά γεγονότα και να δώσουμε  και στον τελευταίο φίλαθλο να καταλάβει τι εστι κυπρικό πρωτάθλημα.
Πρέπει να απαιτήσουμε από την διοίκηση να λάβει μέτρα. Να ψάξει τους τρόπους να τους ξεσκαπάσει..τα εργαλεία υπάρχουν (όπως οι καταγγελείες Παναγή).

Επιπλέον, σαν omonoia24, ελπίζω να συνεχίσετε στον ίδιο τόνο και με την ίδια δυναμική να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και να δίνεται εφόδια, μέσων των άρθρων σας, στους ομονοιάτες.

Με εκτίμηση ,
Πέτρος Κωνσταντίου ,
Μέλος ΑΣΟΛ

Autoremarketing

Bet on Alfa