ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: ΓΙΟΥΧΑ ΤΖΙΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ...

Άποψη φιλάθλου: ΓΙΟΥΧΑ ΤΖΙΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ…

Για κάποιο λόγο το ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ πολύ ΣΠΑΝΙΑ κάνει ΛΑΘΟΣ!!!

Bet on Alfa

 Δεν γιουχαΐστηκε  κανένας που  τους παίκτες που πρώτη φορά αγωνίστηκαν – ιδιαίτερα οι μικροί ακόμα και ο νεαρός δανός που σαν τελευταίος έκανε λάθος που θα μας στοίχιζε γκολ.

Ο κόσμος ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΑΙΞΙΜΟ – ΚΑΝΕΝΟΣ !!

Ούτε διοίκησης , ούτε Προπονητών ( τρώεις τες 1-0 στο Ισραήλ , έχεις 20΄για το τέλος , εν βάλεις Ρουσιά , εν κάμνεις ακόμα 2 αλλαγές τζιαι  φκαίνεις τζιαι που πάνω –   ¨ ΕΚΡΙΝΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΛΛΑΓΗ¨), ούτε Τ.Δ. που μας έπρισε  ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ και η ομάδα θα είναι έτοιμη… κλπ κλπ κλπ ….( είπαν σου τα άλλοι για τον NUNO .. παρολίγο να πουλούσατε τζιαι τον Μαργκάσα- Γιαγκελόνια κλπ κλπ), ούτε κανενός παίχτη (έχασε τζιαι η λέξη  την σημασία της με τούτους…)

Ειδικά και ιδιαίτερα όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΑΙΞΙΜΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥ που κάθεται σε ένα συμβόλαιο ( που πιερώνεται τζιαι ΠΟΥ ΕΜΑΣ τελικά – εισητήρια – εισφορές – αγορές προϊόντων κ.α.)

 Ειδικά κάποιου που ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΖΙΑΙ ΚΑΘΑΡΑ – ΚΑΜΝΕΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΖΙΑΙ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΣΙΟΥΡΟ ΓΚΟΛ !! τζιαι στερεί μας την Ευρώπη !!!

 Τζιαι αν κάποιους ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΥΣ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ τους για κάποιους μισθοφόρους – ΠΟΥ ΚΑΡΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ – ρε οι απέναντι εν εκολόσαν να  πειράξουν ΣΚΕΜΠΡΙ – ΝΟΥΝΟ – τον γιωργάκη αριστοτέλους  –  προπονητές τζιαι σικλάηρες – ΕΝΝΑ ΚΟΛΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ-  τούτους που ενι ΕΝΑ ΨΟΥΜΙ ΤΖΙΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΛΟΥΜΙ -!!

Τζιαί ο THEODOR TUDOR  άλλως φονιάς μας ..  – εν χωρκανός του ( έσιει μήπως σημασία η ράτσα..???) τζιείνος είσιε την φήμη ότι εν της εκκλησιάς (?) τζιαι εν ¨κοντέφκεται¨ που κανέναν!!!…

 Ναι ρε εγιουχαϊσαμε τζιαι είπαμε τζιαι οοοοουυυυυυυυ!!!

 Εμας τζιαί τα μωρά μας ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΣΚΕΦΤΗΚΕ – ΠΟΥ ΤΖΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕ- όταν 16-17000 κόσμος εφέφκαμε ακόμα μια φορά με σιυμμένη την κκελλλέ όταν αποκλειούμαστε  που ένα ισραηλίτικο χωρκό – ΠΟΥ ΤΗΝ ¨ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ¨ κάποιου που φορεί το ΤΡΙΦΥΛΛΙ ακόμα ???

 BIG NUNO … νάρκεσαι μια φορά τον μήνα να κανονίζεις ένα match , ναρκούμαστε να σε απολαμβάνουμε , να μαθαίνουν τα μωρά μας … τζιαι κάποιοι άλλοι …

Ήνταλως ενι οι ΠΑΙΚΤΕΣ !!!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa