ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: Δεν τους αφηνουν να χασουν - Απαξίωση...

Άποψη φιλάθλου: Δεν τους αφηνουν να χασουν – Απαξίωση αθλήματος

Για αλλη μια αγωνιστικη με “έτσι θέλω” το αποελ πηρε μια νίκη που δεν δικαιούται.

. 8 λεπτά καθυστερήσεις με το τέρμα του αποέλ να σημειώνεται στο 9ο
. στην φάση της επίτευξης του 2ου τέρματος προηγείται ξεκάθαρο φούλ υπερ της ενωσης (φαίνεται στα στιγμιότυπα).
. το 3ο τέρμα προήλθε από ανύπαρκτο φαουλ ενω 2 δευτερόλεπτα πριν υπήρχε ξεκάθαρο φαουλ υπερ της ενωσης. (ΔΕΝ φαίνεται στα στιγμιότυπα)
. 8 λεπτά καθυστερήσεις σε ένα αγώνα με 5 αλλαγές στο 2ο ημιχρονο και 1-2 τραυματισμούς. Θα δικαιολογύτουν αν έδειχνε 4-5, όμως έδειξε 8 για ευνόητους λόγους.

Bet on Alfa

Ίσως φαίνεται υπερβολικό να ασχολείται κανείς ,τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα, με διαιτητικά λάθη ενος συνδιεκδικητη, ΟΜΩΣ στο τέλος του πρωταθλήματος αυτοί οι αγώνες μετρούν, καθώς ντερπυ θα κερδιθουν και θα χαθουν εκατέρωθεν.

Οταν μια ομάδα ΔΕΝ δικαιούται να κερδίσει έναν αγώνα, αλλα με κάθε αθέμητο μέσο τελικα τον κερδιζει, τότε πως να μην έχει πλεονέκτημα σε βάρος των συνδιεκδικητών της; (Οι οποίοι στην κακή τους μέρα θα χάσουν αντίστοιχους αγώνες.)

Αυτό, όμως, στην γλώσσα των αθλητικογράφων στην Κύπρο καλείται ¨καρδια πρωταθλητή”

Νομιζω πως γινεται αντιληπτο οτι καμια αλλη ομαδα στην θέση τους δεν θα κερδιζε τον σημερινό αγώνα.
Θεωρώ πολύ σημαντικό να αναδικνίονται αυτά τα γεγονότα γιατι στο τέλος της ημέρας (και μέσω του ξεπλύματος των δημοσιογράφων) θα μας παρουσιάζονται ως υπερομάδα με ”μέταλλο και καρδια πρωυαθλητή” και επιπλέον θα βγάζουν τρελλούς όλου όσους ισχηρίζονται το αντίθετο.

Ταπεινή μου άποψη είνια οτι αυτα τα γεγονότα πρέπει να αναδυκνίονται απο τα ομονοιάτικα μέσα και να χρησιμοποιούνται καταλλήλως όταν και όποτε χρειαστέι (όταν δηλαδη θα μας λένε προκατελημενους και θα μας βγάζουν τρελούς).

Επίσης καλό είναι να τους υπενθυμίζουμε που και που ότι η απομάκρηνση του κόσμου από τα γήπεδα και η απαξίωση του αθλήματος συμβαίνει για κάποιο λόγο (πέρα από την κάρτα φιλάθλου και το φαγοπότι που γίνεται), και αυτός ο λόγος είναι αγώνες και βραδιές σαν και την σημερινή.
Βραδιές που υπενθυμίζουν σε κάθε φίλαθλο ότι παρακαλουθεί μια στημένη παράσταση με προκαθορισμένο τέλος.

Πέτρος Κωνσταντίνου
Autoremarketing

Bet on Alfa