ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: "Διώξαμε τους "προβληματικούς", τώρα τι;"

Άποψη φιλάθλου: “Διώξαμε τους “προβληματικούς”, τώρα τι;”

Ωραία. 

Βρήκαμε τους “κακούς” και τους διώξαμε. (Βλέπε Κάρβερ και Νταμπίζας). Τώρα όμως τι γίνεται; Και εξηγούμαι: Είμαι και εγώ από αυτούς που συμφωνώ ότι ο Κάρβερ έπρεπε να φύγει, διότι απόδειξε και ο ίδιος ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί την ομάδα. (Κακές επιλογές παιχτών για να παίξουν και επιμονή με εκείνον τον ρόμβο, παρ’ όλο που δεν του έβγαινε). Όμως θέτω το ακόλουθο απλό ερώτημα: Αν φύγει και ο Νταμπίζας, ποιος θα κάνει τον προγραμματισμό και τις επιλογές των παιχτών για του χρόνου; Η εφορία, ή θα επανέλθουμε στην σχέση εξάρτησης που είχαμε από συγκεκριμένο μάνατζερ που έχει όνομα μαλάκιου;
Κακός, κακός ο Νταμπίζας, αλλά με όλη την ειλικρίνεια, δεν νομίζω ότι ο Ντάρμπισαϊαρ, ο Άρνασον και ο Κλέϊτον να έρχονταν στην ομάδα μας αν δεν ήταν ο Νταμπίζας. Τολμώ να πω, και αν δεν ήταν και ο Κάρβερ, διότι αν δεν κάνω λάθος, ο Άγγλος και ο Ισλανδός ήρθαν λόγω εκτίμησης προς τον Κάρβερ, κυρίως. 
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η διοίκηση πρέπει να μελετήσει σωστά τα δεδομένα και να μην κάνει βιαστικές κινήσεις όσον αφορά τον Νταμπίζα. Αν μπορούν να τον “καλουπώσουν” λίγο και να ασκούν κάποιο έλεγχο, τότε εγώ λέγω να μείνει. Είμαι σίγουρος ότι μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην Κύπρο, τώρα ξέρει καλύτερα το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας – κακά τα ψέματα, όλοι νιώθουμε ότι θεώρησε ότι για να στήσει ομάδα πρωταγωνιστική στην Κύπρο, τον αρκούσε το επίπεδο μιας μεσαίας προς μικρής ελληνικής ομάδας – γεγονός που διαψεύστηκε πανηγυρικά με την αγωνιστική μας παρουσία. 
Στο θέμα προπονητή, εγώ λέω ότι πρέπει να έρθει ένας προπονητής με “βαρύ” όνομα που να εκπέμπει σεβασμό, διότι, με όλη την εκτίμηση που τρέφω προς τον Ιωακείμ, δεν νομίζω ονόματα όπως ο Άρνασον και ο Νταρμπισαϊαρ θα διαλέξουν την Κύπρο όταν ο προπονητής είναι ο Άκης. Ο Ιωακείμ ΠΡΕΠΕΙ να μείνει ως σύνδεσμος του νέου προπονητή με την κυπριακή πραγματικότητα και την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 
Ελπίζω η διοίκηση να μην κάνει βιαστικές κινήσεις και να χαλούμε ΠΑΛΙ ότι κτίσαμε.
 
Φιλικά,
Σ.Π.
Μέλος σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας 
Autoremarketing

Bet on Alfa